Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Vredestein nyári gumik

Vredestein nyári gumik

A Vredestein vállalatot 1909-ben alapították Hollandiában, és megmutatta az innováció, a formatervezés, a biztonság és a minőség korának szellemét. Az összecsukható tartalék gumiabroncsok fejlesztése különösen nagy érdeklődést kapott. A Vredestein nyári gumikat " a kiváló minőség és a teljesítmény terén is elismerték számos jól ismert magazin felmérésén.

Vredestein nyári gumik - alacsony zajszint, nagy teljesítmény

A Vredestein nyári gumik kiállnak az első osztályú kényelemért nedves és száraz utakon. Ezt a Vredestein nyári gumik alacsony gördülési zajszintjével érik el. A speciális mintázat lehetővé teszi a szuper-sima futást - bal és jobb oldali profilmintával, amely ellensúlyozza az abroncs középső szakaszát.

Gumiabroncsok nagy teljesítményű szegmensben

A Vredestein “ULTRAC” nyári gumiai egyike a kiváló gumiknak a nagy teljesítményű felosztásban. Az egyedülálló teljes szilika-szilán futókeverék lehetővé teszi az optimális tapadást és a biztonságos kezelést - minden útfelületen, függetlenül az időjárási körülményektől.

Legmagasabb pontszámok az értékelésekben

Németország legnagyobb autóklubjának, az ADAC -nak, 2012-es nyári gumitesztjén a Vredestein "SPORTRAC" nyert legmagasabb pontszámot a kezelhetőségre száraz és nedves felületeken. A német "sport auto" magazin a Vredestein a "ULTRAC"-ot nevezte ki a 2012-es kedvencévé, a a nedves körülmények között történő vezetésben . Az abroncs kiváló vízelvezetése növeli a biztonságot vízencsúszás veszélyekor. A német "Auto Bild" magazin 2012 -es átfogó gumiabroncs felülvizsgálatán a Vredestein "SPORTRAC" elnyerte a megkölönböztető "példás" jelzőt.
^