Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Vredestein négyévszakos gumik

A Vredestein egy jól ismert gumiabroncs gyártó Hollandiából , hosszú, tiszteletre méltó hagyománnyal. Lehet, hogy hallott az indiai gumiabroncs óriásról, az Apolloról, ami jelenleg a holland cég tulajdonosa, de a Vredestein négyévszakos gumik még mindig az egyik legjobb döntés a prémium gumi piacon. Különösen a Vredestein Quatrac 3 modell bizonyított több teszten, és egy népszerű választás az igényes autótulajdonosok között, akik inkább elkerülik a téli és a nyári gumik szezonális cseréjét. Bár a Quatrac 3 valójában nem egy klasszikus, hanem speciális téli modell, és büszkén hordja a hópehely szimbólumot, - a megfelelő téli teljesítmény védjegye - mert kiváló viselkedést mutat jégen és havon. Különösen Közép- és Észak-Európában, ahol a hideg évszak néha úgy tűnik, hogy egy örökkévalóságig tart, ott a Vredestein négyévszakos gumik közül az egyik legnépszerűbb választás. Kombinálja a jó menetteljesítményt, kiváló ár-érték aránnyal, nem kis részben, és az alacsony gördülési ellenállást.

Jó teljesítmény minden időjárási körülmény között

A Quatrac 2 modell jogutódjaként, a Vredestein Quatrac 3 modellnek van egy nyári oldala egy kis levegő aránnyal, amely biztosítja a precíz kormányzást száraz utakon. A téli oldal megjeleníti a hullámos tömböt, hogy tisztán tartsa a gördülési felületet, és jó tapadást biztosítson havas úton. A három hosszanti barázda optimális vízelvezetést kínál, jelentősen hozzájárulva az aquaplaning jelenség megelőzéséhez. A különleges tervezésnek köszönhetően, a Quatrac 3 nyugodt vezetési élmény nyújt, és teljesen megfelel a szigorú EU követelményeknek, az iránymutatásoknak a gördülési zajszint és a gumiabroncs-címkézés terén. A Vredestein is kínál Quatrac 3 változatokat SUV járművekre, mint a környezetbarát Lite verzió. Különböző méretben áll rendelkezésére, természetesen úgy, hogy a legkülönbözőbb autó vezetők mind élvezhetik a kiváló Vredestein négyévszakos gumik használatát.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is