Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Uniroyal nyári gumi

Uniroyal nyári gumiabroncsok

Az Uniroyal márka több mint 30 éve a Continental gumiabroncsgyártó társasághoz tartozik. Ez a márka minőségi gumiabroncsokat gyárt, kifejezetten a nedves úttest kérelmeinek kielégítéséhez. Az Uniroyal az „esős időben megfelelő gumiabroncsok úttörője” hírnévnek örvend.

Első osztályú gumiabroncsok, amelyek esős időben is biztonságosak

Az Uniroyal nyári gumiabroncsokkal, az autóvezetők a legjobb felszereléssel rendelkeznek esős idő esetén. A kiemelkedő és homorú bordázat lehetővé teszi a víz gyors elvezetését a futófelületen, ezáltal optimális tapadást biztosítva nedves úttesten. A kis- és középosztályú gépjárművek számára, a gumiabroncsok használati útmutatással jelöltek. Ez mutatja, például, ha a profil mélysége túl kicsi, vagy ha nem egységes a kopás.

A sportosabb vezetési stílushoz tökéletes nyári gumiabroncsok

Az Uniroyal nyári gumiabroncsok, a V alakban elhelyezkedő, kiemelkedő bordázatnak köszönhetően, jó szórakozást biztosítanak, akár 270 km/h extrém sebességeknél is. A gumik rendkívüli tulajdonságait a kiváló viselkedés kanyarban, valamint a precíz kezelhetőképesség adják.

Kiváló tesztelési eredmények

Különböző tesztekben, az Uniroyal nyári gumiabroncsok viselkedése nedves úttesten „jó” minősítést ért el. Nedves úttesten a gumiabroncsok a legjobb helyeken szerepelnek. Az “Auto Motor Sport” német kiadvány, a 2012. júliusi lapban „ajánlottként” minősítette. Az Uniroyal nyári gumiabroncsok páratlan teljesítménnyel rendelkeznek nedves úttesten, kiváló biztonsági tulajdonságokkal vízfelületi siklás esetén, alacsony gördülési ellenállás mellett.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is