Payment Banner

Uniroyal nyári gumiabroncsokMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Uniroyal nyári gumiabroncsok

Az Uniroyal márka több mint 30 éve a Continental gumiabroncsgyártó társasághoz tartozik. Ez a márka minőségi gumiabroncsokat gyárt, kifejezetten a nedves úttest kérelmeinek kielégítéséhez. Az Uniroyal az „esős időben megfelelő gumiabroncsok úttörője” hírnévnek örvend.

Első osztályú gumiabroncsok, amelyek esős időben is biztonságosak

Az Uniroyal nyári gumiabroncsokkal, az autóvezetők a legjobb felszereléssel rendelkeznek esős idő esetén. A kiemelkedő és homorú bordázat lehetővé teszi a víz gyors elvezetését a futófelületen, ezáltal optimális tapadást biztosítva nedves úttesten. A kis- és középosztályú gépjárművek számára, a gumiabroncsok használati útmutatással jelöltek. Ez mutatja, például, ha a profil mélysége túl kicsi, vagy ha nem egységes a kopás.

A sportosabb vezetési stílushoz tökéletes nyári gumiabroncsok

Az Uniroyal nyári gumiabroncsok, a V alakban elhelyezkedő, kiemelkedő bordázatnak köszönhetően, jó szórakozást biztosítanak, akár 270 km/h extrém sebességeknél is. A gumik rendkívüli tulajdonságait a kiváló viselkedés kanyarban, valamint a precíz kezelhetőképesség adják.

Kiváló tesztelési eredmények

Különböző tesztekben, az Uniroyal nyári gumiabroncsok viselkedése nedves úttesten „jó” minősítést ért el. Nedves úttesten a gumiabroncsok a legjobb helyeken szerepelnek. Az “Auto Motor Sport” német kiadvány, a 2012. júliusi lapban „ajánlottként” minősítette. Az Uniroyal nyári gumiabroncsok páratlan teljesítménnyel rendelkeznek nedves úttesten, kiváló biztonsági tulajdonságokkal vízfelületi siklás esetén, alacsony gördülési ellenállás mellett.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

Clients opinions

Shop rating
more
x