Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Sunny téli gumiabroncs

Sunny téli gumiabroncsok

A Sunny gumiabroncsok a piacon lévő legkedvezőbb termékek egyike – és mégis, Önnek nem kell lemondani a minőségről, mivel a biztonság ezen gumiabroncs tervezésekor is fontos szerepet játszott. Úgy száraz, mint nedves úttesten jó teljesítménnyel bírnak. A Sunny téli gumiabroncsok modern Szilika keverékből készültek, így havas vagy fagyos úttesten is jó gördülékenységet biztosítanak. A Sunny SN3830 gumiabroncs esetén, Ön egy első osztályú minőségű autógumit vásárol, kiváló ár/teljesítmény viszonylattal, amely több méretben is megtalálható. Mivel a Sunny téli gumiabroncsok több szempontból is a csúcsmárkájú termékek alternatíváját képviselik, ez az SN3860 gumiabroncsra is érvényes.

A Sunny téli gumiabroncsok kímélik pénztárcáját

A Sunny téli gumiabroncsok kifejezetten annak a célcsoportnak szólnak, akik kedvező áron kívánnak vásárolni. E márka megvásárlása által olyan autógumik tulajdonosává válnak, amelyek az üzemanyag-fogyasztást és az elhasználódást illetően eléggé jó eredményeket mutatnak. Rendelje meg most a Sunny gumiabroncsokat a gumik.hu honlapról. Az ajánlat széles – minden szegmens számára megfelelő termékek és összehasonlíthatatlan kiszolgálás. Ennek részét képezi szerelő szerviz hálózatunk is, akik készséggel állnak rendelkezésükre az autógumik lecserélésekor. Természetesen, kérhetik a gumiabroncsok leszállítását az Önök kedvenc autószervizébe is.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is