Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Sunny nyári gumik

Sunny nyári gumik

A Sunny gumiabroncs márka a Dél-kínai Tire & Rubber Co., Ltd. csoporthoz tartozik. A gumik gyártásában a Sunny a német, az amerikai és a japán technológiára támaszkodik. A legkiemelkedőbb tulajdonsága a Sunny nyári gumiknak az alacsony ár kell, hogy legyen. Ugyanakkor az ügyfeleknek nem kell kihagyniuk a jó minőséget sem. Az árérzékeny vásárlóknak a Sunny nyári gumi kiváló alternatíva a jól ismert abroncsgyártótól.

Nagy teljesítményű gumik

A Sunny nyári gumik innovatív futófelület mintázata a legjobb kezelhetőséget biztosítja a nedves és száraz felületeken. Emellett a speciális futófelület anyaga nagyon alacsony kopást és gördülési ellenállást eredményez. A meggyőző eredményeket a nagyon sima gördülés és a különösen magas futásteljesítmény adja. Az egész élettartama alatt, a Sunny nyári gumik állandó minőséget nyújtanak. Németország legnagyobb autós klubja, az ADAC, igazolta a Sunny nyári gumik alacsony kopását.

A jó gumi nem jelenti, hogy drága is

A Sunny nyári gumikat a széles körű globális hálózaton keresztül értékesítik és legjobban ajánlott az árérzékeny vásárlóknak. Mivel a Sunny nyári gumik jó minőséget kínálnak szinte verhetetlenül alacsony áron.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is