Payment Banner

Sunny nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Sunny nyári gumik

A Sunny gumiabroncs márka a Dél-kínai Tire & Rubber Co., Ltd. csoporthoz tartozik. A gumik gyártásában a Sunny a német, az amerikai és a japán technológiára támaszkodik. A legkiemelkedőbb tulajdonsága a Sunny nyári gumiknak az alacsony ár kell, hogy legyen. Ugyanakkor az ügyfeleknek nem kell kihagyniuk a jó minőséget sem. Az árérzékeny vásárlóknak a Sunny nyári gumi kiváló alternatíva a jól ismert abroncsgyártótól.

Nagy teljesítményű gumik

A Sunny nyári gumik innovatív futófelület mintázata a legjobb kezelhetőséget biztosítja a nedves és száraz felületeken. Emellett a speciális futófelület anyaga nagyon alacsony kopást és gördülési ellenállást eredményez. A meggyőző eredményeket a nagyon sima gördülés és a különösen magas futásteljesítmény adja. Az egész élettartama alatt, a Sunny nyári gumik állandó minőséget nyújtanak. Németország legnagyobb autós klubja, az ADAC, igazolta a Sunny nyári gumik alacsony kopását.

A jó gumi nem jelenti, hogy drága is

A Sunny nyári gumikat a széles körű globális hálózaton keresztül értékesítik és legjobban ajánlott az árérzékeny vásárlóknak. Mivel a Sunny nyári gumik jó minőséget kínálnak szinte verhetetlenül alacsony áron.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more