Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Star Performer téli gumiabroncs

Star Performer téli gumik

A Star Performer egy ázsia márka, de nem hibázik – mert amit vesz, az magas teljesítményű gumi. Ennél is jobb, hogy: az ár-minőség arány az egyik legjobb a piacon, mert ezek a gumik minőségesek és hozzáférhetőek olcsó áraikkal. Ezek a tulajdonságok szintén érvényesek a Star Performer téli gumikra is. Ha keres jó téli gumikat , miközben a pénztárcája könnyű , a Star Performer a legjobb választás. Ezek nem csak megfizethetőek, hanem javítják az üzemanyag takarékosságot az alacsony gördülési ellenállással. A 2010-es ADAC Gumiabroncs Teszten a 185/65 R 15 T abroncsméretre, a Star Performer téli gumik különösen jól teljesítettek havon, és a kopásállóságnál..

A Star Performer téli gumik megfizethető áron

Egy másik Star Performer téli gumit rendelhet a gumik.hu ról, amely a SPTS AS , amelyen az ártudatos vezető is megtalálja a kiváló abroncsokat, jó teljesítménnyel jégen és havon. A futófelület speciális gumikeveréke biztosítja a megfelelő mennyiségű tapadást még a hideg hőmérsékleten is. Vegye meg Star Performer téli gumit még ma, és használja ki méltányos ajánlatainkat. Minden járművezető számára biztosítani akarjuk a téli gumikat az ő árkategóriájukban, és a megfizethető téli gumik széles választékát kínáljuk. Van a szállított mytyres.co.uk egy autószerviz közelében van, készen áll a telepítésre - egyszerűen írja be a szállítási címet, a rendelési folyamat során. Ezeket kiszállíthatja a gumik.hu az Önhöz legközelebbi szervizpartneréhez, aki kész felszerelni őket – egyszerűen csak válassza ki a szállítási címet a megrendelés folyamatában.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is