Payment Banner

Star Performer nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Star Performer nyári gumik

A Star Performer gumiai meggyőzőek jó minőségükkel és alacsony áraikkal. A speciális "Hi-Structure" összetételükkel a Star Performer nyári gumik kiváló tapadást és egyenletes kopást nyújtanak.

Felszerelhető gumik minden járműre

A Star Performer nyári gumik a teljes V / Z tartományban elérhetőek. Folyamatosan további méretekkel gazdagítják, így az ügyfelek megtalálják a felszerelhető gumiabroncsot minden járműtípusra. A sportos, korszerűStar Performer nyári gumik technikailag is fejlettek. Annak ellenére, hogy áruk alacsony, az ügyfélnek nem kell kompromisszumot kötnie a minőségért.

A Star Performer nyári gumik jellemzői

A Star Performer nyári gumiabroncsainak egy forgásirányos futófelület mintázat garantálja a kiváló kezelhetőséget, különösen nedves utakon. Ezért a gumik mindig megbízható védelmet nyújtanak a vízencsúszás ellen. Ezenfelül a széles gumiperem garantálja a kiváló iránytartást és a leggyorsabb manőverezést.

A legkiválóbb vezetési kényelem– mindenkor

A "műselyem" váz teljes kényelmet nyújt vezetés közben, és az oldalfal védő borda megmenti a gumiabroncsot a kártól. Még a kopás ellenére is folyamatosan biztosítja az abroncs magas színvonalát annak teljes élettartama alatt - köszönhetően a Star Performer nyári gumik ' egyedi "Hi-Structure" összetételének.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more