Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Star Performer nyári gumiabroncs

Star Performer nyári gumik

A Star Performer gumiai meggyőzőek jó minőségükkel és alacsony áraikkal. A speciális "Hi-Structure" összetételükkel a Star Performer nyári gumik kiváló tapadást és egyenletes kopást nyújtanak.

Felszerelhető gumik minden járműre

A Star Performer nyári gumik a teljes V / Z tartományban elérhetőek. Folyamatosan további méretekkel gazdagítják, így az ügyfelek megtalálják a felszerelhető gumiabroncsot minden járműtípusra. A sportos, korszerűStar Performer nyári gumik technikailag is fejlettek. Annak ellenére, hogy áruk alacsony, az ügyfélnek nem kell kompromisszumot kötnie a minőségért.

A Star Performer nyári gumik jellemzői

A Star Performer nyári gumiabroncsainak egy forgásirányos futófelület mintázat garantálja a kiváló kezelhetőséget, különösen nedves utakon. Ezért a gumik mindig megbízható védelmet nyújtanak a vízencsúszás ellen. Ezenfelül a széles gumiperem garantálja a kiváló iránytartást és a leggyorsabb manőverezést.

A legkiválóbb vezetési kényelem– mindenkor

A "műselyem" váz teljes kényelmet nyújt vezetés közben, és az oldalfal védő borda megmenti a gumiabroncsot a kártól. Még a kopás ellenére is folyamatosan biztosítja az abroncs magas színvonalát annak teljes élettartama alatt - köszönhetően a Star Performer nyári gumik ' egyedi "Hi-Structure" összetételének.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is