Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Semperit nyári gumiabroncsok

Semperit nyári gumiabroncsok

A Semperit a Continental ismert gumiabroncs gyártó egyik terméke. Az érdekelt ügyfelek a Semperit nyári gumiabroncsok megvásárlásával technológiailag feldolgozott autógumikat szereznek alacsony áron. A gyártó nyári gumiabroncsokat ajánl a kompakt, a sport, és a kisbusz osztály számára egyaránt.

Kiváló tapadású gumiabroncsok

A Speed-Life sorozat Semperit gumiabroncsai kifejezetten a közép- és luxus osztályú gépjárművek kérelmeinek megfelelően készültek. A teljesítményi jellemzők mellett, a nyári gumiabroncsok nagyon jó tapadó képességgel rendelkeznek száraz és nedves úttesten, valamint kanyarokban is. A széles bordázatnak köszönhetően, a nyári gumiabroncsok jól vezetik a vizet a futófelületen és vízfelületi siklás esetén biztos magatartással rendelkeznek. A “Comfort-Life” sorozat a megfelelő választás kompakt és középosztályú gépjárművek számára. A gumi különleges összetétele csendesebb gördülést, nagyobb tartósságot és alacsony üzemanyag-fogyasztást eredményez.

A Semperit nyári gumiabroncsok kiváló eredményeket értek el a 2012-es teszteken

Az “Autobild” német lap „ajánlottként” katalogizálta a Semperit nyári gumiabroncsokat. Főként a nedves úttesten történő magatartásának köszönhetően értékelték pozitívan, a német lap “Freie Fahrt”-ként jellemezte. Jövedelmezőség szempontjából a Semperit nyári gumiabroncsok 39 pontok értek el a 40-ből, learatva a babérokat a száraz és nedves úttesten történő közlekedés biztonságának kategóriájában is.