Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Pirelli téli gumik

Biztonságos utazás télen is a Pirelli téligum

Az Olasz-Pirelli-Gumiabroncsgyártó által előállitott gumiabroncsok a vezető helyeken voltak a prémium kategóriába tartozó gumiabroncsok között.A motorsportban alkalmazott technikájuk teljesen az ügyfelek szükségleteihez igazodik. Bármilyen gépkocsi- vagy motorkerékpármárkához a Pirelli a legmegfelelőbb gumiabroncsmárkákat kinálja amelyek még a legnehezebb időjárási viszonyok között is ideális biztonságot és kényelmet nyújt. Az aktuális Téligumik széria ugyanazt a magas minőségszintet garantálja, amelyet már megszokhattak a hűséges vásárlóink. A Pirelli téligumikat felszerelve a sofőrök nyugodtan várhatják a téli extrém időjárási viszonyokat, függetlenül attól, hogy személygépkocsikról, terepjárókról, kisteherautókról vagy sportkocsikról van szó.A Pirelli téliabroncs-családja különböző abroncsokból áll városi és közép kategóriás autókhoz, nagy teljesítményű sportkocsikhoz és szélsőséges viszonyok között használt 4x4-esekhez.

A legfrissebb technológia szerint gyártott Pirelli téligumik a megnövelt biztonság érdekében

WINTER SNOWCONTROL SZÉRIA Ez a városi és kis autókhoz tervezett abroncs tapadást, biztonságot és vezetési élményt nyújt mérsékelt és igazi téli viszonyok között is.Az I.B.S. (Interactive Brickwork Siping) technológia segítségével az abroncs teljesítménye javult száraz és nedves körülmények között is. Extrém helyzetekben is biztonságérzetet ad, valamint csökkenti a fékutat. A forgásirányos mintázat két széles kereszt mintaárka biztonságot nyújt nedves útviszonyok között, amíg az innovatív, lamellázott hosszanti mintaárkok trakciót és precíz kormányzást tesznek lehetővé, növelve így a tapadást hóban.

Pirelli Snowsport – a sportos vezetéshez

A Pirelli téliabroncs-családja különböző abroncsokból áll városi és közép kategóriás autókhoz, nagy teljesítményű sportkocsikhoz és szélsőséges viszonyok között használt 4x4-esekhez.WINTER SOTTOZERO SZÉRIA Ez az abroncs ideális nagy teljesítményű sportkocsikhoz és luxusautókhoz, kiváló úttartással havas és esős úton. WINTER CARVIN EDGE Személyautókhoz és korszerű SUV-okhoz. Kiváló vonóerőt biztosító, szegecselhető mintázatát a legmostohább időjárási viszonyokhoz tervezték. SCORPION ICE & SNOW Nagyteljesítményű, korszerű SUVokhoz. Ideális országúti használatra, és kiemelkedik hatékony, agresszív mintázatával, mely optimális vonóerőt és irányíthatóságot biztosít nedves és száraz úton is.

Semmi esély az aquaplanning-nek

A Pirelli gumiabroncsok gyártói fel vannak készülve erre a veszélyes helyzetre is. Mindenik téligumi négy hosszanti szallaggal van ellátva, amelyek biztositják a viz tökéletes elvezetését. A Pirelli ismét meglepett, hogy az innovativ technológiája által hogy bármilyen bonyolult helyzetre fel van készülve. A Dunlop téligumik meggyőző eredményeket értek el a teszteléseken A Pirelli téligumik bizonyitották a tualdonságaikat a szakfolyóiratok tesztjein.. A német a „nagyon jó“ minősitést adták a Pirelli téliguminak a következő szempontokat figyelembe véve: kivételes teljesítmény téli utakon, jobb tapadás hóban és jégen, irányíthatóság és tapadás nedves útfelületen, üzemanyag-hatékony kialakítás.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is