Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Pirelli nyári gumiabroncs

A Pirelli nyárigumikkal 100% -osan ellazulva vezethet

A Pirelli nyárigumik a könnyű irányithatóságukról ismertek, tény amely bármilyen útviszonyok között tapasztalható. A Pirelli a World Rallye Championship (WRC) versenyen résztvevő autók exkluziv gumiabroncsforgalmazója. A Pirelli egy ideális kombinációját ajánlja az innovativ technológiának, a biztonságnak és a kényelemnek Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezve a Pirelli sikeresen fejleszt ki megfelelő gumiabroncsokat bámilyen autó- vagy motorkerékpármárkához.

Maximális biztonság a Pirelli nyárigumikkal

A Pirelli motorsport tapasztalatai alapján kifejlesztett Pirelli nyárigumik gumikeverékükből adódóan, kivételes kormányzási precízitást és nagyszerű fékezési és általános teljesítményt eredményeznek nedves úton. Ideális utcai és versenypálya használathoz is kitűnően megfelelnek.

Sportos vezetés a Pirelli nyárigumikkal

A Pirelli nyárigumik ultra nagy teljesítményű termékcsaládjának legújabb és leginnovatívabb termékeit a kompromisszumokat nélkülöző sportkocsik gyári szerelésű abroncsainak fejlesztették ki. A forgásirányos abroncsok a kezelhetőséget és a kanyarprecízitást növelik. A legújabb technológiai fejlesztések bizonyítékaként optimalizálták az abroncsszerkezetet és a mintázatot. Az új keverék kiegyensúlyozott szilicíum-dioxod tartalma növeli az abroncs kopásállóságát anélkül, hogy ez a sportos vezetési élmény rovására menne akár száraz, akár nedves útfelületen. Az eredmény. magas fokú stabilitás egyenesben, és kivételes tapadás nagy sebesség mellett is száraz és nedves útfelületen egyaránt, valamint nagyfokú ellenállás az akvaplaninggal szemben.

A Pirelli nyárigumik ragyogóan szerepeltek a teszteken

A német „Auto Motor Sport“ szerint a Pirelli nyárigumik a legmagassabb minősitést érdemlik meg. Nagy előnyre tettek szert a száraz a kitűnő tapadás, a kopásállóság és a féktávolság terén. A német "Autobild" szakfolyóirat ugyancsak ajánlja a Pirelli nyárigumikat. Az általuk végzett tesztelések eredményei tanúsitják, hogy nagyszerű tapadást és úttartást nyújt kanyarvétel közben, és csökkenti az akvaplanning veszélyét. Különleges kezelhetőség, maximális fékezési hatékonyság és nagy sebesség melletti állandó teljesítmény jellemzi a Pirelli gumikat.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is