Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nokian téli gumiabroncs

Nokian téli gumik

A Nokian egy jól ismert gumi gyártó Finnországból, amely készletének 20%-a a versenytársuk, a Bridgestone, tulajdonában van. Három fő intézményük van, kettő Finnországban és egy Oroszországban. Gyökereiket Európa hideg északi részén különösen tükrözik a Nokian téli gumik , amelyek rendszeres magas teljesítésűek a gumiabroncs teszteken, beleértve az ADAC által végzettet is. Példa a legmodernebb Nokian téli abroncsra a Nokian WR D3 , a leginkább ajánlott győztese a német "Auto Motor Sport" magazin 2012-ben végzett téli gumi tesztjének. A fő tényezői a kiváló eredményeknek a teljesítmény havon, együtt a jó fékezési tulajdonságokkal száraz úton. Összességében ez a gumiabroncs ismert a kiegyensúlyozott kezelhetőségéről. A biztonság szintén nem jelent gondot, mivel a nanotechnológia és a nyíl alakú futófelület profil a WR D3-nak extrém stabilitást nyújt. A rézsútosan lépcsőzetes, csiszolt keresztirányú barázdák az abroncs vállperemén biztosítja a latyak megfelelő elvezetését, ami nem befolyásolja negatívan a kormányozhatóságot. Megtalálhatja ezt a gumit a gumik.hu internetes oldalon méghozzá verhetetlen áron.

A Nokian téli gumik biztosítják a tapadást jégen és havon

Maximális tapadás - ez az ígérete a Nokian Hakkapeliitta 8 szöges abroncsnak. Az Eco Stud párna javítja a tüskék teljesítményét, amelyek egyenletesen oszlanak el az egész futófelületen és szilárdan kapcsolódnak a futófelület tömbökre, a teljesítményt egy speciális gumikeverék teszi lehetővé. Ez egyaránt biztosítja a kényelmes vezetési élményt száraz utcákon is. A WR A3 sportkocsikkal élvezhető a Nokian téli gumi, amely ideális a nagy sebességre, szilárd és megbízható partner minden időben. Ez és a többi Nokian gumi elérhető online a gumik.hu weboldalon. A gumiabroncsok termékpalettája a kis autókra, egészen a SUV-okig, magába foglalja a kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékeket minden árfekvésben. Az abroncsméretek széles választéka szintén meggyőzött sok ügyfelet, így a gumik.hu az egyik vezető online gumiabroncs kiskereskedés lett.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is