Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nokian nyári gumiabroncs

Nokian nyári gumiabroncsok

A Nokian társaság 1988-ban jött létre és nagyon rövid időn belül a kiváló minőségű gumiabroncsok első osztályú gyártójává vált. A tesztek eredményei úgy mérik fel a gumiabroncsokat, hogy a gépjárművezetők részesülhessenek a Nokian nyári gumiabroncsok igazolt jellegzetességeiben.

Úton, biztonságban és kényelemben

A Nokian gumi és szilícium összetevőkkel fejlesztette ki ezeket a gumiabroncsokat, hogy ezáltal megfeleljenek a különböző útfeltételeknek. A gumi széles bordázata a víz optimális vezetését biztosítja a futófelületen. Még záporok és vízfelületi siklás esetén is, a Nokian nyári gumiabroncsok nagyon jó tapadást biztosítanak, amely a kezelhetőségben is tükröződik. Új technológiák bevezetésének köszönhetően, a gyártó csökkentette a gördülési ellenállást, valamint a gumi különleges keveréke a gumiabroncs könnyedebb gördülését teszi lehetővé, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményezve.

Az „Auto Bild” által megvalósított 2012-es nyári gumiabroncs tesztek nyertese

A Nokian nyári gumiabroncsok kerültek ki nyertesként az „Auto Bild” német lap által végzett nagy nyári gumiabroncsok tesztben, amely az autógumikat „példás”-nak minősítette. Az általános felmérés szerint “Minden szempontból lenyűgözőek, úgy száraz, mint nedves úttesten is alacsony féktávolsággal rendelkeznek, jó kezelhetőképességgel, stabilitással, alacsony üzemanyag-fogyasztással”. Nedves úttesten a Nokian nyári gumiabroncsok féktávolsága 22 méterrel kevesebb volt, mint a tesztben részt vevő legalkalmatlanabb versenytársé. Még az “Auto Zeitung” német lap is “nagyon jónak” minősítette a nyári autógumikat 2012-ben, amely szerint a legbiztosabb kezelhetőképességgel rendelkeznek száraz és nedves úttesten is.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is