Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nokian négyévszakos gumiabroncs

A Finn Nokian márka hagyományosan nem csak a hazai piacra gyártja termékeit, hanem a szomszédos Oroszországban is. Azokon a területeken, a hideg és kemény téli körülmények között lett a Nokian specialistája a téli gumiknak. A begyűjtött tudni-hogyan tapasztalatot alkalmazták a Nokian négyévszakos abroncsoknál is. Ezek a termékek beletartoznak bármely magára valamit is adó bolt gumiabroncs kínálatába, és ezért is elérhető a gumik.hu webáruházban. A Nokian Allweather Plus ideális abroncs az egész éves használatra. Következetesen biztosítja a magas szintű védelmet, amíg versenyképes marad a piacon a nagyon kedvező árnak köszönhetően. A költség-tudatos vezetők, akik részesülnek a Nokian négyévszakos gumik tulajdonságai által nyújtott előnyökből, tapasztalni fogják a további kiváló jellemzőket, mint az üzemanyag-takarékosság és a modell által generált alacsony gördülési ellenállás. Használat során a még nagyobb kényelemhez, ez a tulajdonság biztosítja a minimális zajszintet, ötvözve a magabiztos viselkedéssel és az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással.

Nincs esély az aquaplaning jelenségre

Az abroncs profilja úgy lett optimalizálva, hogy kiváló tapadást érjen el télen, havas utakon. Emelett, felülemelkedő a sár és víz eltávolító képessége, amely nagyon jó biztonságot eredményez a kihívást jelentő körülmények között. A nedves utak mindig biztonsági kockázatot jelentenek - de egy jó abroncsnál, mint például a Nokian Allweather Plus , ez minimalizálva van a hatékony vízelvezető rendszerrel. Ez a Nokian négyévszakos abroncs rendelkezésre áll sok különböző méretben, és nem használnak káros PAH olajokat az építése során - így nem csak gazdaságilag megalapozott, hanem környezetbarát . Az ilyen tulajdonságok teszik vonzóvá a vezetők széles körében.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is