Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Nankang négyévszakos gumik

A Nankang egy tajvani gumiabroncs márka, több mint negyed évszázada. Kiváló ár-érték arányú gumikat kínál több méretben, akár 24 colosat is. A költség-tudatos vezetők nagy valószínűséggel választanak Nankang négyévszakos gumikat, amelyek nagyon csábító áron megvásárolhatók a gumik.hu webáruházban. A befektetésnek ezekkel a termékekkel számos előnye van. Először is, a gumik az online boltban nagyon kedvező áron elérhetőek. Másrészt, a négyévszakos abroncsok megmentik a fáradtságtól és a féléves kerékcsere költségeitől, mert utazhat ugyanazzal a garnitúra gumival egész évben. Egy nagyon ajánlatos négyévszakos modell a Nankang N-607. A magas biztonsági tartalékai megnyilvánulnak minden útviszony mellett. Az abroncs jó teljesítményt nyújt nedves úton, de ugyanúgy megfelelő a száraz vagy havas utakon. A különleges középen elhelyezett futófelületi fülek 3D-bevágásokkal vannak ellátva, ami nagyban hozzájárul a tapadás generálásához havas felületeken. A számos lamellás külső szíjtartófüleknek köszönhetően rövidebb a fékút jégen, amely lehetővé teszi, hogy a Nankang N-607 felvegye a versenyt a téli gumikkal. Akárhogy is, ma már a minden időjárásnál használható abroncsok nem csak egy kompromisszumos megoldás, hanem egyre inkább értelmes alternatívái a specializált nyári és téli gumiknak a legtöbb helyzetben.

Megfizethető négyévszakos Nankang gumik

A futófelület mintázata ennek a Nankang négyévszakos abroncsnak megjeleníti a négy mély, körbefutó eső barázdát, amelyek aktívan ellensúlyozzák a vízencsúszást. A vállakon található nagy fülek maximalizálják a menetstabilitást, és jó kezelhetőséget biztosítanak még kanyarodás közben is. Ezen felül, az N-607 jó szerkezeti merevsége biztosítja az egyenletes teherelosztást, amely előnyös mind a teljesítmény, mind a tartósság szempontjából. A gördülési zaj alig hallható, így a vezetési kényelem egy másik jó értékesítési pontja ennek a modellnek. Több oka van, hogy válassza a Nankang gumikat. Az alacsony költségek és ami még fontosabb, a teljesítmény elérhetősége ilyen áron sok vezetőt győz meg, hogy válassza az N-607-et újra és újra.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is