Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gyakran feltett Kérdések

 1. Milyen előnyei vannak a szintetikus olajnak?
 2. Milyen gyakran kell cserélni a motorolajat?
 3. Milyen olaj való az autómba?
 4. Mit jelent a High Performer elnevezés?
 1. Milyen előnyei vannak a szintetikus olajnak?

  A szintetikus olajok előnye, hogy alacsony hőmérsékleten jobb hidegindítást tesznek lehetővé és a gyorsabb eloszlásnak köszönhetően kisebb a kopás. Szintetikus olajjal akár nyolc százaléknyi üzemanyagot is megtakaríthatunk, hiszen nem rakódik le az égéstérben, a dugattyúgyűrű és a szelepek körül. 2. Milyen gyakran kell cserélni a motorolajat?

  Általában évente egyszer cserélni kell az olajat, mert a kondenzvíz és a felhasználatlan tüzelőanyag-maradékok felhígitják az olajat. Vegye figyelembe, hogy az olajcsere nem helyettesíthető az olaj utánöntésével.   3. Milyen olaj való az autómba?

  A gépjármű üzemeltetési kézikönyvében megtalálja az engedélyezett olajak felsorolását. Kérjük ellenőrizze, hogy a kiválasztott olaj megfelel-e az előírtaknak. 4. Mit jelent a High Performer elnevezés?

  High Performer a Delticom saját márkája. Az olajat előszállítónktól vásároljuk, aki neves német gyártótól, az egyik legnagyobb németországi töltőállomás üzemeltetőjétől szerzi be a terméket. Az olajat a piacon forgalomban lévő többi márkás termékhez képest olcsóbban tudjuk árusítani, mert saját márkaként értékesítjük. Az "eredeti minőség" kifejezés az olajgyártó elnevezésére vonatkozik, aki prémium kategóriás finomítványként kínálja a terméket. A termék elsődleges finomítvány, azaz sem nem használt, sem nem gyenge minőségű olaj.