Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Kumho téli gumiabroncs

Kumho téli gumik

A dél-koreai abroncsgyártó a Kumho szakember a széles kerekek terén. Ezek olyan fejlesztésű gumiabroncsok, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek 1960 óta mind a versenypályákon és a hagyomásnyos utcákon egyaránt (akkor még az eredeti nevét viselte - Samyang Tire Co.). Ez ugyanannyira vonatkozik a nyári gumikra, mint a Kumho téli gumikra is. Az I `zen KW 27 egy népszerű Kumho téli gumi , amelyet gyakran feltüntettek a jó kezelhetőség miatt vízencsúszáskor - például a sportos téli gumiabroncsok tesztjén 225 / 45 R 17 méretben a német "Sportauto" magazin végrehajtásával. A kezelhetőség és vezetési viselkedés havon is kiváló – ezt a tulajdonságot a 3-dimenziós lamellák biztosítják. Ennek eredményei a száraz utcán is nagyon jók, ezért ez egy kiváltképp ajánlott téli gumiabroncs, - egy ilyen téli gumiabroncsot rendkívül kedvező áron rendelhet meg közvetlenül a gumik.hu oldaról.

Kumho téli gumik kis és a nagy autókra egyaránt

Az I `ZEN RV KC15 egy Kumho téli gumiabroncs terepjárókra. A jó kezelhetőség a szimmetrikus profilú kialakításra és a szilika gumikeverékre támaszkodik. A kerületi futófelület barázdák segítik a víz elvezetését, és alacsony szinten tartja a gördülési ellenállást, ami pozitív hatással van az üzemanyag-takarékosságra. Természetesen, beszerezheti ezt a Kumho abroncsot is a gumik.hu-ról. A Power Grip KC11 a Kumho kifejezetten tehergépkocsikra és haszonjárművekre tervezett gumija. Ennek a célcsoportnak igényeihez igazítva, a magas futásteljesítmény különösen ki van emelve. A kis járművek vezetői is választhatják az I `ZEN XW KW17 -et, amelynek különösen alacsony a gördülési zajkibocsátása. Mint látható, a Kumho téli gumik számos ügyfél-adatbázist átfednek. Függetlenül attól, hogy gyors, luxus sportautó vezetők-e vagy a biztonságot kedvelő kisautó tulajdonosok – a Kumho gumik a legjobb döntés úgy télen, mint nyáron. Rendelje meg az új téli gumikat a gumik.hu-n, és pénzt takarít meg a legkiválóbb árainkkal, határozottan kiszámítva, hogy a téli gumik megfizethetőek legyenek minden vezető számára. Mert mi törődünk a biztonságával, és mert semmi nem ér fel egy jó pár téli gumival, havas és jeges időben.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is