Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Kumho nyári gumiabroncs

Kumho nyári gumik

A Kumho gumiabroncs cég koreai gumiabroncs gyártó Szöuli székhellyel. Az európai közigazgatás székhelye Offenbachban van, Németországban. A céget 1960-ban alapították, és amióta létrehozták, azóta az egyik vezető gumiabroncs-gyártók egyikévé nőtte ki magát világszerte. A Kumho nyári gumikat visszatekintőleg versenyzésre fejlesztették, de azóta kimutatták kiváló viselkedésüket a közúti forgalomban. Mindegy, hogy egy autó, vagy egy teherautó, a Kumho kiváló nyári gumikkal rendelkezik minden járműtípusra.

A gumiabroncsok széles választáka a széles sebességi skálából ered

A Kumho nyári gumikat a legmagasabb elvárásoknak megfelelően fejlesztették és kielégíti a biztonsági szükségleteket minden útfelületen. A kiváló vezetési kényelem és a magas hatékonyság a Kumho nyári gumik speciális különlegességei között van. Az ügyfelek a gumiabroncsokat a legjobb tapadási tulajdonsággal kapják- nagyon korrekt áron.

Legutóbbi generációs defekttűrő abroncsok

A Kumho korszerűsített és nemrégiben kifejlesztett defekttűrő abroncsai biztosítják, hogy a teljes leengedés után is mérsékelten vezethet. Egy speciális szilika futófelület anyag nagyon alacsony gördülési ellenállást és alacsony kopást eredményez. Ez az optimális kezelhetőséghez és kényelemhez vezet, valamint a kiemelkedő hatékonysághoz.

A Kumho nyári gumik meggyőzőek a szemléken

Németország legnagyobb autóklubja, az ADAC, kitüntetette a "kielégítő" jelzéssel a Kumho nyári gumikat a saját átfogó tesztjén 2012-ben. A tesztelők meggyőződtek arról, hogy az abroncsnak jó a tapadása, valamint csökkentett az üzemanyag-fogyasztása és a kopása. A fékezés, a kezelhetőség és a stabilitás is elnyerte a legjobb osztályzatot. Ez nyomatékosan azt mutatja, hogy a jó minőség, nem kell, hogy mindig drága legyen.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is