Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Kumho négyévszakos gumiabroncs

A dél-koreai származású Kumho márka ténylegesen specializálódott a hétköznapi gumiabroncsok közül a versenypályára és a sport-orientált termékek közúti használatára. De a Kumho olyan gumikat is kínál, amelyek alkalmasak a hétköznapi használatra, és a négyévszakos modellek alkalmas és biztonságos társai lehetnek minden időjárási körülmény között. A Kumho KH21 Solus Four négyévszakos abroncs egy modern szilika gumikeveréket tartalmaz annak futófelület szerkezetében. Ez egy meggyőző szempont a használatára a semmit nem ígérő körülmények között. Az anyag hatékonyan alkalmazkodik a változó hőmérséklethez, gondoskodik a tökéletes tapadásról, akár a nyári forróságban, vagy a hideg télben. Ez kiváló menettulajdonságokat eredményez a száraz, nedves, vagy havas úton.

Jó menetteljesítmény nedves és havas utakon

Természetesen a Kumho négyévszakos abroncsok nem csak az M + S jelölést viselik, hanem a mindennél fontosabb hópehely szimbólumot is, amely igazolja, hogy alkalmas-e a kemény téli körülményekre. A Solus KH21 Four, amely a kis, kompakt és középkategóriás autókra lett tervezve, otthon érzi magát a jéggel és hó borította utakon. Továbbá, magatartása a nedves felületeken egyaránt megfelelő. A V-alakú profil minta optimalizálva van a hatékony vízelvezetésre, így aligha van esélye a vízencsúszás előfordulásának. Jól ismert a kemény, objektív összehasonlító teszt, az " Auto Bild " magazin által, amely tesztelte ezt a gumiabroncsot 2008-ban, és úgy értékelte a teljesítményét, mint "jó". A szerkesztők tanúsították a rövid fékutat havon, és a csökkentett közúti zajt - ezért egy kényelmet nyújtó abroncs, amely mindig bővelkedik biztonsági tényezőkkel a rossz időjárási körülmények között. A Kumho KH21 Solus Four négyévszakos gumiabroncs alkalmas a költségvetés-tudatos vezetők számára, mert használata kényelmes egész évben, és azért is, mert a csökkentett gördülési ellenállás támogatja az alacsony üzemanyag-fogyasztást. Ezen kívül, egy négyévszakos gumiabroncs eredendően gazdaságos megoldás, mivel nincs szükség a szezonális gumicserére a nyári és a téli gumik között.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is