Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Küzdjön a téllel biztonságosan a Kleber téli gumikkal!

A Kleber régóta megbízható márka az európai piacon, köszönhetően a gyártó elkötelezettségének a minőség és az innováció iránt. Ha értékeli a biztonságot és a vezetési kényelmet, a járműve felszerelése Kleber téli gumikkal a hideg évszakban minden bizonnyal kiváló befektetés. A neves francia gyártó úgy tervezi téli termékeit, hogy azok stabilitást biztosítsanak az autópályán magas sebességnél és megfelelő tapadást fagyott felületeken. Webáruházunk különböző méretben kínál Kleber téli gumikat, szinte bármilyen gépkocsira vagy modellre - természetesen kiváló áron .

Stabil vezetői magatartás téli utakon a Kleber gumiabroncsokkal a gumik.hu-ról

A Kleber Krisalp HP egy kiváló példa a fejlett téli gumiabroncsokra, a mindennapi autózás technológiája. Felszerelhető a személygépkocsiktól kezdve, a kompakt ferdehátúakon keresztül, a luxuslimuzinokig, a Krisalp HP egy kiváló teljesítményű gumiabroncs valódi Mud& hóban és hideg időjárásban nagy működőképességgel. A Krisalp HP2 egy legújabb generációs téli gumi, amely kiváló tapadást és fékteljesítményt nyújt jeges utakon, valamint megfelelő tapadást havon. Kisteherautó vezetőknek érdemes fontolásba venni a Klebert.

A Transalp 2 úgy lett kialakítva, hogy eleget tegyen a szállítóknak, a megerősített szerkezettel, hogy biztosítsák a tartósságot és a teherbírást, miközben biztosítja a hideg időjárásban a stabilitást az autópálya sebességnél és a jó vezethetőséget jégen és havas utakon. Rendelje meg most, és élvezze a megbízhatóságot a Kleber téli gumik által - mindig egyedülálló árakon , a gumik.hu -ról. Mi ingyenes szállítást kínálunk Magyarországon két vagy több gumiabroncs megrendelése esetén, és vegye igénybe szervizpartner hálózatunkat a felszerelésre.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is