Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gyakran feltett Kérdések

 1. A gumiabroncson és a komplett kerekeken kívül más termékeket is forgalmaznak?
 2. Hogyan tud a Delticom ilyen kedvező árakat kínálni?
 3. Kik állnak a Delticom Rt. mögött?
 4. Motorkerékpárokra is árulnak gumiabroncsot?
 5. Tehergépjárművekre is árulnak gumiabroncsokat?
 1. A gumiabroncson és a komplett kerekeken kívül más termékeket is forgalmaznak?

  Igen, a gumik.hu bal oldali menüjében megtalálja a teljes árupalettát. 2. Hogyan tud a Delticom ilyen kedvező árakat kínálni?

  Ennek megválaszolására a német autóklub (ADAC) folyóiratát idézzük, amelynek 2000. márciusi kiadásában a következő megállapítás olvasható a gumiabroncsok áráról:
  "A gumiabroncsok táblázatban feltüntetett ára (kiegyensúlyozás és felszerelés nélkül) a Stiftung Warentest gumikereskedések megkérdezésével végzett felméréséből származik [...]. Az árak csak kiindulópontként szolgálnak, a pontos összeg üzletenként erősen különbözhet. A kereskedők igen eltérő árakon kínálják a termékeket, a rendelés időpontjától és a mennyiségétől függően. Természetesen üzemgazdasági szempontok is szerepet játszanak a kalkulációban. Az árérzékeny vásárló tehát nem kerülheti el döntés előtt az árak összehasonlítását."
  Mindez ma is aktuális.
  Nemzetközi kapcsolataink segítségével figyelemreméltó mennyiségben, kedvező feltételek mellett szerezzük be áruinkat. Az internetes technológia következetes alkalmazásával fokozatosan automatizáljuk az üzleti folyamatokat, jelentős költségeket takarítva meg így. Ez az üzletpolitika teszi lehetővé, hogy rendkívül kedvező árú termékválasztékkal állhassunk ügyfeleink rendelkezésére. 3. Kik állnak a Delticom Rt. mögött?

  Közelebbi információkat a Delticom Rt.-ről cégünk honlapján talál: www.delti.com. 4. Motorkerékpárokra is árulnak gumiabroncsot?

  Igen, a www.motorkerekpargumik.hu oldalon megtekintheti széles kínálatunkat motorgumikból és akkumulátorokból. 5. Tehergépjárművekre is árulnak gumiabroncsokat?

  Igen, itt találja kínálatunkat.