Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Gyakran feltett Kérdések

Kérdések a Delticom Rt.-ről

Hogyan tud a Delticom ilyen kedvező árakat kínálni?

Hogyan tud a Delticom ilyen kedvező árakat kínálni?

Ennek megválaszolására a német autóklub (ADAC) folyóiratát idézzük, amelynek 2000. márciusi kiadásában a következő megállapítás olvasható a gumiabroncsok áráról:
"A gumiabroncsok táblázatban feltüntetett ára (kiegyensúlyozás és felszerelés nélkül) a Stiftung Warentest gumikereskedések megkérdezésével végzett felméréséből származik [...]. Az árak csak kiindulópontként szolgálnak, a pontos összeg üzletenként erősen különbözhet. A kereskedők igen eltérő árakon kínálják a termékeket, a rendelés időpontjától és a mennyiségétől függően. Természetesen üzemgazdasági szempontok is szerepet játszanak a kalkulációban. Az árérzékeny vásárló tehát nem kerülheti el döntés előtt az árak összehasonlítását."
Mindez ma is aktuális.
Nemzetközi kapcsolataink segítségével figyelemreméltó mennyiségben, kedvező feltételek mellett szerezzük be áruinkat. Az internetes technológia következetes alkalmazásával fokozatosan automatizáljuk az üzleti folyamatokat, jelentős költségeket takarítva meg így. Ez az üzletpolitika teszi lehetővé, hogy rendkívül kedvező árú termékválasztékkal állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.