Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Hankook téli gumiabroncsok

Hankook téli gumik

A Hankook Dél-Kóreai gumigyártócég, amit a 40-es években Chosun Tire Industrial co néven alapítottak. Az elmúlt néhány évben ők voltak a DTM hivatalos gumiabroncs szállítója, és sok autómárka használja a Hankook által gyártott eredeti felszerelést. Ez kihangsúlyozza a gumigyártócég jóhírét, mint a kiváló minőségű gumik szolgáltatóját versenypályákra és általános utakra egyaránt. A Hankook téli gumiai természetesen felülmúlhatják ezeket a normákat is. 2012-ben, az ADAC tesztelt különböző gumikat a 165/70 R14 T méretben , köztük a Hankook ICept RS W442 nagyon jól teljesített számos kategóriában. Nagyon jó vezetési stabilitást és kezelhetőséget jegyeztek fel száraz utakon, csakúgy, mint a nedvescsúszás esetén. Ez a gumi szintén pozitívan jegyeztette elő magát a kompakt és családi autók osztályában az üzemenyag takarékosság szempontjánál. A tömbök a középfutófelület mentén egymástól eltolva vannak elhelyezve, amely javítja a tapadást a téli utcákon. Az abroncs nagy tapadású teljes szilika vegyületből készül, amely lehetővé teszi a megfelelő rugalmasságot az alacsony hőmérsékleten, ami támogatja a kedvező féktávolságot és a nagyfokú tapadást. A csúcsteljesítő Hankook téli gumik, mint például az Icebear W300 , nem kerül többe, mint a hagyományos költségvetésű gumik amelyek megtalálhatók a gumik.hu oldalon 13 és 16 hüvelykes méret között, H és T sebességi indexxel.

Nagy teljesítményű Hankook téli gumik

Az Icebear W300 egy Hankook téli gumi, ami 240 km/h-s SUV járművekre készült. A gördülési ellenállás különösen alacsony, és az üzemanyag-használat is ennek megfelelően alacsony - ezt a tényt támasztja alá az ADAC téli gumi tesztje, amit néhány évvel ezelőtt végeztek, amin nyert az üzemanyag-takarékosság kategóriában. A zajcsökkentés is magas pontokat kapott, és kiválóan viselkedett nedvescsúszáskor is. Az Icebear W300A változata nagy felnikre megfelelő, míg a W300R a defekttűrő változata ezeknek a Hankook gumiabroncsoknak. A megfizethető Hankook téli gumik nagy választékban kaphatóak a gumik.hu oldalon, ami garantáltan magába foglalja a tőkéletesen kiváló minőségű Hankook gumit az Ön autójára. Rendeljen most és legyen jól felszerelt ezen a télen.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is