Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Vezessen kényelmesebben a Goodyear négyévszakos gumikkal

A Goodyear jól ismert a high-end termékeiről, a kiváló nyári és téli gumik széles skáláját kínálja - azonban a Goodyear négyévszakos gumik ugyanúgy magas színvonalúak, és megérdemlik a figyelmet. Ezek tökéletesen alkalmazkodnak mindenféle útviszonyhoz - így mindig biztonságban van, akár nedves vagy havas úton vezet. Ez egy fontos követelmény minden négyévszakos guminál, amelyek a legkülönbözőbb időjárási körülményekkel küzdenek. Az egyik legjobb példa ebben az egész évben használatos termékvonalban a Goodyear Vector 5+. Ez nem csak egy kompromisszum azok számára, akik szeretnének pénzt megtakarítani azáltal, hogy elkerülik a kétévszakos gumicserét - hanem, ez egy komoly alternatíva a speciális nyári és téli gumik helyett. A V-TRED technológia funkcionálisan egyesíti a differenciált profil területeket, amelyek nagyobb tapadást eredményeznek az időjárástól és az útfelülettől függően. A profil irányított síkját mély barázdák jelölik, így hatékonyan csökkenti az aquaplaning kockázatát, és jelentősen hozzájárul a rövidebb fékút eléréséhez.

Környezetbarát négyévszakos abroncsok

Ez a figyelemre méltó Goodyear négyévszakos abroncs háromdimenziós gofri lamellákat tartalmaz, amelyek eloszlanak a profil teljes felületén. Ezek lehetővé teszik, hogy a futófelület elegendő tapadást nyújtson mindenkor, még a nedves vagy havas utakon is. Továbbá, a futófelület szilika gumikeveréke tükrözi a gyártó aggodalmát a környezetvédelmi kérdések kapcsán, az alacsony mennyiségű policiklusos aromás tartalommal sokkal inkább környezetbarát, mint a hagyományos megoldások által alkalmazott sok versenytársa. A Vector 4 Seasons egy újabb példája a minőségi négyévszakos Goodyear abroncsoknak. Ennek képességei egyaránt alkalmasak minden évszakban. Ezt az időjárás reaktív technológia és a speciális SmartTRED design tette lehetővé. Természetesen, mint a Vector 5 +, ez is meg van jelölve a hópehely szimbólummal , amely csak akkor jelenik meg a gumikon, amikor sikeresen átmentek a kemény teszteken, és igazolják a téli teljesítményt. Sőt, a Goodyear Vector 4 Seasons hozzáteszi, hogy a környezettudatosságot hitelesítő alacsony gördülési ellenállás fontos tényezője az alacsony üzemanyag-fogyasztás szintjének - és mivel a nyomás egyenletesen oszlik el a futófelületen, így minden négyévszakos abroncs tovább tart. Végül, a stabil futófelületi fülek a váll területén pontosabb kormányzási reakciót és jó kanyarstabilitást biztosítanak.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is