Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Goodride téli gumiabroncs

A Goodride márkanév jó és megfizethető gumiabroncsokat képvisel. Különösen a Goodride téli gumik kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkeznek, minden időben (ez vonatkozik a nyári gumikra is). Úgy, mint gumiabroncs gyártó , a Goodride nagyon is tisztában van, hogy a vezető biztonsága van az első helyen az új gumik fejlesztése során. A Goodride téli gumik optimalizált futófelülete kiváló tapadást biztosít jégen és hóban, ami alacsony gördülési ellenállást jelent. Ez kedvező tényező, amikor az üzemanyag-gazdaság kerül szóba - és ez is egy Goodride gumik jól értékelt kategóriája. A kopásállóság is egészen a legmagasabb színvonalon van.

Rendeljen Goodride téli gumiabroncsokat a gumik.hu-ról

A Goodride SW601 téli abroncs tökéletes, a kompakt és családi méretű autókra sportosabb vezetéshez. Az aszimmetrikus futófelület javítja a tapadást és csökkenti a fékutat, miközben a lágy gumikeverék biztosítja a jó kezelhetőséget jégen és havon. Ezek az abroncsok megvásárolhatók a gumik.hu-n, csakúgy, mint a Goodride SW608 is. Оptimalizált futófelületi árkokkal van felszerelve és hatékony a vízelvezetése, ezzel jelentősen csökkenti a vízen csúszás esélyét. Ez a Goodride téli gumiabroncs kiváló száraz utakon is. A kedvező ár egy másik tényező, hogy sokakat meggyőzzön.

A Goodride abroncsok különböző méretben elérhetőek és sok autó modellre alkalmasak. Így pontosan azt a gumit rendelheti meg a gumik.hu-ról, amelyre szüksége van, és igénybe veheti hozzáértő ügyfélszolgálatunkat. Lehetősége van egy a közelében lévő szervizpartnerünkhöz is szállíttatni a gumikat, ahol azonnal felszerelik. Így, a gumik.hu időt és pénzt takarít meg Önnek.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is