Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Goodride nyári gumik

Goodride nyári gumik

A Goodride a biztonságot értékeli mindenek felett a nyári gumik esetében is. Ennek érdekében a gumiabroncsok, minőségi fejlesztésük folyamán, állandó vizsgálatoknak, kísérleteknek és fejlesztésnek vannak alávetve. Az éves bevétel nagy részét ismét befektetik az új abroncsmodellek kutatása és fejlesztése érdekében.

Goodride – nagyszerű választás bármilyen igénynek

Mivel a Goodride gumiállománya óriási mindig pont azt az abroncsot tudja ajánlani amelyre Önnek szüksége van. A Goodride nyári gumik esetében egy modern profil biztosítja a kiváló tapadást és stabilitást mind a száraz, mind a nedves utcákon, míg a csökkentett gördülési ellenállás igazán kényelmessé teszi a vezetést.

Goodride – igy takarithatja meg a pénzét

Az első osztályú összetevőknek és a speciális gumikeveréknek köszönhetően, a Goodride nyári gumik garantálják a maximális teljesítményt. Az alacsony gördülési ellenállás eredményeként a Goodride nyári gumik nagyon csendesek maradnak bármilyen sebességnél.

Csúcsminőségű nyári abroncsok alacsony áron

A Goodride nyári gumik meggyőznek arról, hogy a járművezetőknek nem feltétlenül szükséges mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha egy garnitúra jó minőségű gumiabroncsot szeretnének vásárolni. Az alacsony árak ellenére, a Goodride nyári gumik kiváló minőségűek és biztonságos vezetési és fékezési tuldonságokkal rendelkeznek. Természetesen vannak eltérések a prémiumkategóriás termékekhez viszonyitva, de a Goodride abroncsokkal is az ügyfeleink élvezhetik a kiváló és szórakoztató vezetés.
^