Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

General téli gumik – a minőség ellenállhatatlan vonzereje

A General Tire 1915 óta forgalmaz minőségi gumiabroncsokat, amikor még az innovatív termékeket a karizmatikus gépek, mint például a Ford T-modell teherautó, vezetői nagyra értékelték. Ma tagja a Continental családnak, ezáltal a márka része a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb technológiájú gumiabroncs gyártó vállalatnak.

A téli vezetés ijesztő élmény lehet, különösen, ha figyelembe vesszük a szeszélyes időjárást. Ha a piacon a minőségi téli gumik után keres, a gumik.hu webáruháznak nagy választéka van a kiváló General Tire termékeiből, rendkívül kedvező áron - több modell és sokféle méret, hogy megfeleljen minden autós igényeinek.

Értékelje a tél varázsát biztonságban a General gumiabroncsokkal a gumik.hu-ról

A General téli gumik jól használhatók a kihívást jelentő körülmények között Közép- és Észak-Európában, a fejlett technológiai megoldások biztosítják az összetett kezelhetősget és a biztonság megmarad a nehéz útviszonyok között. Az Általános Altimax termékcsalád magában foglalja a sokoldalú Altimax Arctic , Altimax Nordic és Altimax Winter Plus modelleket, szupermini, kompakt és közepes méretű utasszállító autókra. A kifejezetten SUV-okra készített General Grabber Snow használja a legújabb generációs szilika gumi vegyületeket, amelyek biztosítják a magas tapadást és vonóerőt jeges úton, havon, és off-road terepen. Továbbá, a General Eurovan Winter stabilitást és jó tapadást biztosít fagyasztott útfelületen könnyű haszongépjárműveknek.

A gumik.hu kiváló minőségű General téli gumikat kínál a legelőnyösebb feltételek mellett - egyedülálló árakon , egyszerű rendelési eljárást, megbízható ügyfélszolgálatot, és ingyenes szállítást Magyarországon belül két vagy több gumiabroncs esetén. Böngésszen online shopunkban további információkért, várjuk kiváló ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, és látogasson el hozzánk újra bármikor!