Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Gyakran feltett Kérdések

 1. Biztonságos a hitelkártyás fizetés?
 2. Garantálják, hogy nem emelkednek az árak?
 3. Milyen módon fizethetek?
 4. Mit jelent az IBAN?
 5. Tartalmazzák az árak az értéktöbbletadót és a szállítási költségeket?
 1. Biztonságos a hitelkártyás fizetés?

  Igen! Feltéve, ha illetéktelen személyeknek nem teszi lehetővé a hozzáférést. Számos kereskedő kódolással megfelelően védi a hitelkártya adatait, amely megadályozza az adatokkal való visszaélést számítógépe és a fogadó közötti úton. Az általunk használt kódolás ( SSL - Secure Socket Layer) a jelenlegi legjobbnak számít. 2. Garantálják, hogy nem emelkednek az árak?

  A nemzetközi gumipiacon az árakat a kínálat és kereslet határozza meg. Az árfolyamingadozások, például az euróé és a dolláré, közvetlen hatással vannak a gumiabroncsok árára. A Delticom arra törekszik, hogy a lehető legkedvezőbb árakon kínálja árucikkeit. A garantált ár az éppen aktuális kínálatra vonatkozik. 3. Milyen módon fizethetek?

  Hitelkártyával vagy átutalással.

  - Előre fizetés átutalással: Ennél a fizetési módnál azelőtt fizet, mielőtt megkapná az árut. Ebben az esetben nincs lehetősége megvizsgálni a terméket a hiányosságokra figyelve, mielőtt átvenné az árut.

  - Fizetés hitelkártyával: A kártyaszám és az érvényességi idő megadása szükséges. Adatai ellenőrzése után azonnal szállítjuk az árut.

  -Fizetés utánvétellel: A számla összegét készpénzben fizeti a futárszolgálat munkatársának a csomag átvételekor. 4. Mit jelent az IBAN?

  Az IBAN az "International Bank Account Number" kifejezés rövidítése, amely Magyarországon a kétjegyű "HU" országkódból, egy kétjegyű ellenőrző számból, a hétjegyű banki kódból és a tizenhét jegyű számlaszámból tevődik össze (rövidebb számlaszámok esetében nullákkal egészítik ki). Míg Magyarországon az IBAN 28 számjegyű, más országokban 30 számjegyből is állhat. Az IBAN előnye, hogy az egységes kódolással a tévedések könnyen felfedezhetők és a fizetési csúszások elkerülhetők. Különbségek adódhatnak a papíralapú és az elektronikus formátumokat tekintve. Papíron az IBAN elnevezés a négyes tagolású számsor előtt áll, míg elektronikus úton történő átutalásnál a számokat egybeírják. Példa a papírformátumra: IBAN DE89 3705 0299 1234 5678 90. Példa az elektronikus formátumra: DE89370502991234567890. Mivel az új standardra való átállás előreláthatólag némi időt vesz igénybe, jól teszi, ha átutalásnál továbbra is megadja a fogadó bank SWIFT/BIC-kódját. 5. Tartalmazzák az árak az értéktöbbletadót és a szállítási költségeket?

  Az árak tartalmazzák a német értéktöbbletadót és a szállítás díját Magyarországra. Az aktuális szállítási és fizetési feltételeket itt találja.