Payment Banner

Falken nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A Falken

Falken nyárigumik

n nyárigumik
nem csak élvezetes vezetést garantálnak, hanem biztonságot és megtakaritott üzemanyagot is egyidőben.

Kipróbált és bevált sportos Falken abroncsok

A sportgumiktól természetesen elvárják, hogy a nagyon pontos irányíthatóság egyensúlyban legyen a a kiváló stabilitással - a Falken abroncsok ezen a területen tökéletesen eleget tesznek az elvárásoknak. Az abroncs profiljának köszönhetően, amelyet hosszanti és keresztirányú barázdák alkotnak, különösen jó az aquaplaning-re való reagálása. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a vezetést még nedves utakon is.

Csúcstechnológiával gyártott nyári abroncsok

A Falken nyárigumik minősége folyamatosan fejlesztve és kiértékelve van. Egy nagyobb tapadófelület biztosítja a jármű feletti tökéletes ellenőrzést bármilyen sebességnél. A futófelület polimérekből és szénből álló keveréke a gyorsasági versenyzés szabványaihoz volt igazitva. Tökéletes kombináció a sportos vezetési stílus és a csökkenett aquaplaningveszély érdekében.

Kényelmes és gazdaságos

A Falken nyári abroncsok kiválóan tapadnak a száraz és a nedves utakon. A szimmetrikus vállkialakítás és a négy hosszanti barázda biztosítják folyamatosan az optimális tapadást. Továbbá, az alacsony gördülési ellenállás is hozzájárul a rendkívül kellemes vezetési élményhez. Az alacsony potenciális kopás és a várhatóan hosszú élettartam eredményeként a Falken nyári gumik győztesekké váltak a takarékos abroncsok között.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more