Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Legyen készenlétben: Falken négyévszakos gumiabroncs

A Falken versenyabroncsokat számos motorsport eseményen használják, mint például a legendás 24 órás versenyen, a Nürburgringen. A versenytapasztalat lehetővé teszi a gyártó számára, hogy értékes adatokat gyűjtsön, amelyeket azután felhasznál a mindennapi használatra való gumiabroncsok fejlesztésére. A Falken négyévszakos gumikat azzal a céllal dolgozták ki, hogy felhatalmazza a gépjárművezetőket a közutakon, nagy teljesítményű gumiabroncsokkal kiváló úttartási képességek által minden időjárási feltétel mellett. Egy jó példa erre az Euroall Season AS200. Ez egy rendkívül sokoldalú termék, amely képes megbírkózni a legváltozatosabb és legnehezebb útviszonyokkal. Jellemzője a nagy eső barázdák hosszanti síkban és hajlított keresztirányú lamellák, hogy a vizet és a sarat könnyen be tudja gyűjteni és eltávolítani. A biztonságos vezetést nedves utakon, a szilícium-dioxid gumikeverék biztosította kiváló tapadás teszi lehetővé, bármilyen hőmérsékleten, míg az intelligens, egymással összefüggő futófelület füles elrendezése tökéletesen képes fenntartani a tapadást havon.

Védelem a kopás és a környezet degradáló hatásai ellen

A Falken négyévszakos gumik tartalmaznak egy beépített öregedés elleni mechanizmust, hogy azok még tovább tartsanak - elvégre is egész éves használatra tervezték őket - így nem kell aggódnia a gumik cseréjéről, hiszen a járművön maradhatnak hosszú ideig. Az alsó rétegbe egy speciális szert vittek, hogy fokozatosan átkerüljön a felső gördülési felületbe és védi az agresszív környezeti hatások ellen. Természetesen a Falken Euroall Season AS200 megjeleníti a hagyományos M + S jelölést - azonban napjainkban ez már nem szükséges, hiszen mindenképpen garantálja a téli teljesítményt. Még fontosabb, hogy a hópehely szimbólumnak is jelen kell lennie. Csak azok a gumiabroncsok, amelyek megfelelő tapadást nyújtanak havas utakon vannak jelölve ezzel a pecséttel. Természetesen mindez jellemzi a Falken négyévszakos gumikat. Ezek a rendkívül sokoldalú termékek jó értékelést kaptak az alacsony gördülési zajszintért is. A Falken négyévszakos gumiabroncsok elérhetőek online boltunkban közel 30 különböző méretben, több fajta autómodellre.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is