Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

Evergreen téli gumik – biztonságos kalandok lenyűgöző árakon

2008-ban megjelent a nemzetközi piacon az Evergreen, ami a Jinyu almárkája, Kína egyik legjelentősebb gumiabroncs-gyártója. Az Evergreen jelenléte nőtt Magyarországon az elmúlt években, elsősorban azzal, hogy elismerik, hogy a szigorú biztonsági és minőségi előírások elengedhetetlenek a sikerhez az európai piacon. A márka vonzó költségvetésű gumikat kínál többféle használatra, különböző méretben, támaszkodva a jó ár-érték arányra igyekszik továbbra is megnyerni a magyarországi vásárlóit.

A gazdasági téli gumik az egyik fontos piaci szektort képviseli Magyarországon, mivel a költség-tudatos járművezetők, akik nem szeretnének használt gumiabroncsokat venni, gyakran választják az új, gazdaságos alternatívát. Emiatt az Evergreen kiegészítette katalógusát tél-központú modellekkel számos méretben, amelyek alkalmasak a leggyakoribb típusokra.

A megfizethető és biztonságos Evergreen téli gumi a gumik.hu webáruházból

Az Evergreen EW62 és az EW66 modellek speciális anyagai és mély, bonyolult futófelület mintázata, megfelelő teljesítményt és tapadást nyújt alacsony hőmérsékleten, havas utakon. A masszív konstrukció és a hajlékony szilika gumikeverék nem csak a jó funkcionalitást biztosítja téli körülmények között, hanem a megbízhatóságot is és csökkenti a gördülési ellenállást. A hatékony víz, hó, latyak elvezetése útközben szintén biztosítja a kiváló vezetői magatartást minden időben. Mint mindig, a gumik.hu kínálja a legvonzóbb ajánlatokat. A megrendelés folyamata most könnyebb, mint valaha, és az Evergreen téli gumi megrendelések két vagy több darab esetén már teljesen ingyenes kiszállítással érkeznek meg Önhöz.

^