Payment Banner

Evergreen téli gumik – biztonságos kalandok lenyűgöző árakonMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

2008-ban megjelent a nemzetközi piacon az Evergreen, ami a Jinyu almárkája, Kína egyik legjelentősebb gumiabroncs-gyártója. Az Evergreen jelenléte nőtt Magyarországon az elmúlt években, elsősorban azzal, hogy elismerik, hogy a szigorú biztonsági és minőségi előírások elengedhetetlenek a sikerhez az európai piacon. A márka vonzó költségvetésű gumikat kínál többféle használatra, különböző méretben, támaszkodva a jó ár-érték arányra igyekszik továbbra is megnyerni a magyarországi vásárlóit.

A gazdasági téli gumik az egyik fontos piaci szektort képviseli Magyarországon, mivel a költség-tudatos járművezetők, akik nem szeretnének használt gumiabroncsokat venni, gyakran választják az új, gazdaságos alternatívát. Emiatt az Evergreen kiegészítette katalógusát tél-központú modellekkel számos méretben, amelyek alkalmasak a leggyakoribb típusokra.

A megfizethető és biztonságos Evergreen téli gumi a gumik.hu webáruházból

Az Evergreen EW62 és az EW66 modellek speciális anyagai és mély, bonyolult futófelület mintázata, megfelelő teljesítményt és tapadást nyújt alacsony hőmérsékleten, havas utakon. A masszív konstrukció és a hajlékony szilika gumikeverék nem csak a jó funkcionalitást biztosítja téli körülmények között, hanem a megbízhatóságot is és csökkenti a gördülési ellenállást. A hatékony víz, hó, latyak elvezetése útközben szintén biztosítja a kiváló vezetői magatartást minden időben. Mint mindig, a gumik.hu kínálja a legvonzóbb ajánlatokat. A megrendelés folyamata most könnyebb, mint valaha, és az Evergreen téli gumi megrendelések két vagy több darab esetén már teljesen ingyenes kiszállítással érkeznek meg Önhöz.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more