Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Evergreen téli gumik – biztonságos kalandok lenyűgöző árakon

2008-ban megjelent a nemzetközi piacon az Evergreen, ami a Jinyu almárkája, Kína egyik legjelentősebb gumiabroncs-gyártója. Az Evergreen jelenléte nőtt Magyarországon az elmúlt években, elsősorban azzal, hogy elismerik, hogy a szigorú biztonsági és minőségi előírások elengedhetetlenek a sikerhez az európai piacon. A márka vonzó költségvetésű gumikat kínál többféle használatra, különböző méretben, támaszkodva a jó ár-érték arányra igyekszik továbbra is megnyerni a magyarországi vásárlóit.

A gazdasági téli gumik az egyik fontos piaci szektort képviseli Magyarországon, mivel a költség-tudatos járművezetők, akik nem szeretnének használt gumiabroncsokat venni, gyakran választják az új, gazdaságos alternatívát. Emiatt az Evergreen kiegészítette katalógusát tél-központú modellekkel számos méretben, amelyek alkalmasak a leggyakoribb típusokra.

A megfizethető és biztonságos Evergreen téli gumi a gumik.hu webáruházból

Az Evergreen EW62 és az EW66 modellek speciális anyagai és mély, bonyolult futófelület mintázata, megfelelő teljesítményt és tapadást nyújt alacsony hőmérsékleten, havas utakon. A masszív konstrukció és a hajlékony szilika gumikeverék nem csak a jó funkcionalitást biztosítja téli körülmények között, hanem a megbízhatóságot is és csökkenti a gördülési ellenállást. A hatékony víz, hó, latyak elvezetése útközben szintén biztosítja a kiváló vezetői magatartást minden időben. Mint mindig, a gumik.hu kínálja a legvonzóbb ajánlatokat. A megrendelés folyamata most könnyebb, mint valaha, és az Evergreen téli gumi megrendelések két vagy több darab esetén már teljesen ingyenes kiszállítással érkeznek meg Önhöz.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is