Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Dunlop nyári gumiabroncs

Kényelmes utazás a Dunlop gumiabroncsokkal

A Dunlop gumiabroncsgyártó sikeresen emelte fel a minőség szintjét minden egyes új generáció gumiabronccsal. A legújabb nyárigumik kiváló kormányozhatóságukkal, valamint a száraz és nedves utakon bizonyitott nagyszerű teljesítményükkel túnnek ki.

Innovativ technológia a maximális kényelemért

A Dunlop minden új gumitipus kifejlesztésénél nagy hangsúlyt fektet a biztonság és a kényelem ötvözésére. A futófelülethez felhasznált keverék tervezésekor az energiaveszteség és a kopás minimálisra csökkentése volt az elsődleges szempont. Az eredmény egy hosszabb élettartamú, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást lehetővé tévő gumiabroncs. Megbízható kormányozhatóság nedves úton. A széles barázdák gyorsan eloszlatják a vizet esős időben, ezáltal csökkentik a vízenfutás kialakulásának kockázatát. A futófelületet alkotó keverék magas szilikatartalma miatt nedves utakon javul az abroncs tapadása, ezáltal rövidebb lesz a fékút.

Kiváló kormányozhatóság száraz úton a Touch technológiának köszönhetően

Hangsúlyos kormányerők száraz úton a Dunlop Touch technológiájának köszönhetően. A laposabb profilú futófelület miatt nagyobb gumifelület érintkezik az úttal, ezáltal jobb tapadást és precízebb kormányzást tesz lehetővé. A felni és a gumiabroncs szorosan kapcsolódik, így pontosan érezhető az útfelület minden változása. A hangsúlyosabb visszacsatolásnak köszönhetően jobb a vezetési élmény. Tapasztalja meg a sima és stabil vezetés élményét az autópályán. A Dunlop SP Sport 01 gumikkal. A precíz kanyarvétel érdekében a gumiabroncs nagy sebességnél is megőrzi alakját. A futófelület aszimmetrikus mintázata egyenes úton és kanyarban is kiváló stabilitást tesz lehetővé. blokkok kialakítása semlegesíti a zavaró frekvenciákat, ezáltal csendesebb vezetési élményt nyújt. A futómintázat az egyenletes kopás érdekében speciális kialakítású, fokozza a kényelmet, és meghosszabbítja az abroncs élettartamát.

A legjobb teszteredményeket kapták a Dunlop nyárigumik

A Dunlop nyárigumik nagyon jó eredméyeket értek el többek között az ADAC 2012 es nyárigumitesztjén Ennek megfelelően a Dunlop nyárigumiknál kiváló a visszacsatolás és érzékeny kormányozhatóság nedves és száraz utakon egyaránt. A német "Auto Motor Sport“ szakfolyóirat ajánlja a Dunlop gumiabroncsokat a precíz kanyarstabilitás és a rövid fékút miatt.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is