Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Dunlop négyévszakos gumik

A neves Dunlop Company megszerezte az egyetemes elismerést a gumik fejlesztése terén megfelelve a legmagassabb minőségi irányelveknek. A Dunlop négyévszakos gumik felsőbbrendü alkalmazkodóképességet kínálnak, amely optimális ellenőrzést biztosit bármilyen útviszonyok között. Ez a kettős szilikatartalmú anyagnak köszönhető, amely teljesen felkészült, hogy megbirkózzon bármivel a nyári forróságtól a téli éles fagyig. A téli szezon alatt ezen polimérek meghatározó szerepe igencsak nyilvánvalóvá válik, bizonyitva a képességét, hogy továbbra is tökéletesen működőképes tud maradni alacsony hőmérsékleten, sőt maximalizálja a tapadást. A Dunlop SP 4All Seasons négyévszakos mintázata úgy volt megtervezve, hogy télen, a havas időben is képes biztositani a maximális tapadást. Figyelemre méltó, hogy még a jeges és latyakos időben rendkívüli a magatartásuk, egy különleges biztonságérzetet nyújtva igy az autó vezetőjének. A mintázat jellegzetes geometriája teszi lehetővé, hogy alkalmazkodjanak a téli útviszonyokhoz.A kiváló téli teljesitménye minősiti a hópehely szimbólum használatára, amely minden jármüvezetőt érdekel a négyévszakos gumik kiválasztásakor. Ezen felül, a profil irányított mintázata, széles központi barázdája hatékonyan járul hozzá a viz és a sár eltávolitásában.

Magasfokú biztonság nagy sebességnél is

A Dunlop négyévszakos gumiabroncs széles érintkezési felülete biztosítja a kanyarstabilitást nagy sebességnél is, és megfelelő tapadást száraz úton. Egy másik kiemelkedő jellemzője Dunlop az autópályán ajánlott használata. A futófelület továbbra is formatartó minden sebességnél, ami egyenletes kopást biztosit. Ez meghosszabbítja az abroncs élettartamát - igy jelentős összeget megtakarithat a gépjármütulajdonos. Mindent összegezve a négy évszakos abroncsok ideálisak a költségtudatos gépkocsitulajdonosoknak, akik inkább megvásárolnak egyetlen,alkalmazkodóképes garnitúra gumit, amelyek megfelelnek az igényeiknek egész évben, így nem szükséges állandóan cserélgetniük a nyári és a téli gumikat. A gumik.hu Dunlop négyévszakos gumikat kínál különböző méretekben és típusokban. Ön mindig bízhat Dunlop minőségben és a gumik.hu szolgáltatásaiban.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is