Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental téli gumik

Legyen jól felkészülve a télre – Continental téligumikkal

Közeledik a hideg évszak és a sofőrökben ez tudatositja, hogy előkészületeket kell tegyenek nehéz a téli körülményekre: csökkentett látási viszonyok, nedves utak, alacsony hőmérsékletek, havas és jeges útak. Amikor elérkezi az idő , hogy a nyári abroncsokat lecseréljük Continental-Téli gumik -ra, hasznos lesz fontolóra venni a Continental által ajánlott ContiWinterContact gumikat.

Kimagasló biztonság télen a nagyteljesítményű autók számára

Kivételes fékhatás jeges és havas útfelületen . A futófelületi mintázat középső részén található rendkívül merev blokkoknak, valamint a speciális kialakítású és sűrűn elhelyezett kapaszkodóéleknek köszönhetően kivételes fékhatás garantált vizes és jeges útfelületen. Jobb tapadás havon a Continental téligumikkal. Az abroncs vállrészén a sűrűn lamellázott, nagyszámban található blokkok kivételes kapaszkodóél-hálózatot hoznak létre, mely rendkívül jó tapadást eredményez havas útfelületen. Egyedülálló fékteljesítmény jeges és vizes útfelületen. Az abroncs futófelületének közepén elhelyezkedő sűrűn lamellázott merev blokkok fokozottan hozzájárulnak a kimagasló fékteljesítmény eléréséhez jeges és vizes útfelületen.A nagyszerű kezelhetőség kimagasló tapadással és biztonságos vezetési jellemzőkkel kombinált, mely tulajdonságok a legfontosabbak téli körülmények között. A merev vállblokkok egyedülálló kanyarstabilitást biztosítanak. Kiváló "Aquaplaning" elleni védelem

Egyenletes nyomáseloszlás és kopásállóság a Continental téligumiknál

Az optimalizált blokkmerevségnek köszönhetően egyenletes a nyomáseloszlás a gumiabroncs útfelülettel érintkező részén. Ez a mintázatnak alacsonyabb és egyenletesebb kopását, nagyobb futásteljesítményét eredményezi. Állandó fejlesztett Continental téligumik A Continental téligumik (ContiWinterContact) esetében a továbbfejlesztés soha nem áll meg. A sok éven át szerzett tapasztalat eredményezi, hogy még havon is teljes biztonságot nyújtanak a Continental téligumik. A számos technikai innovációnak köszönhetően az új ContiWinterContact™ TS 850 a biztonság új dimenzióját nyitja meg. Az előd modellhez képest az új abroncs téli körülmények között sokkal jobb tapadást, vizes útfelületen pedig rövidebb fékutat biztosít. Mindezekhez pontosabb irányíthatóság, nagyobb futásteljesítmény és még tovább csökkentett gördülési ellenállás társul.

Minőségi gumik minden kategóriának

A ContiWinterContact széria mellett széles választékban ajánl minőségi nyárigumikat, mint például:
  • ContiEcoContact
  • ContiSportContact
  • ContiPremiumContact
A számos Continental , prémium termékek, amelyek kielégitik a legmagasabb igényeket is.Az abroncsok szerkezeti felépítésénél alkalmazott világszínvonalú technikai megoldásokkal a Continental mérnökeinek sikerült megalkotniuk azt az abroncsot, amely a biztonságot, a gazdaságosságot és a környezetbarát üzemeltetést az eddigi legmagasabb szinteken garantálja."

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is