Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Continental nyári gumik

Kellemes utazás a Continental nyárigumikkal

A Continental gumiabroncsok a bizonságot és a kényelmet tekintve az élen vannak. Nagy hangsúlyt helyeznek a környezetvédelemre, úgy a Téli gumik, mint a nyárigumik esetében. Egyesülnek a hagyományos értékek, a gazdaságosságot megteremtő alacsony üzemanyag-fogyasztás és a jó fékezési tulajdonságok. Az alacsony gördülési ellenállású abroncsoktól a hibrid meghajtású rendszerekig számos termékünkkel lehet eredményesen mérsékelni a gépjárművek CO2 kibocsátását.

Continental - gyakran a gyári modeleken

Az Európában gyártott járművek közül minden negyedik a gyártásától kezdve Continental nyári gumiabroncsokkal gördül. A nyárigumik a tartósságukkal, a csökkentett zajkibocsájtásukkal győznek meg sok vásárlót. Az innovatív szerkezeti kialakítás átvételével kiváló komfort és rendkívül alacsony gördülési ellenállás szavatolt.

Innovativ technológia és állandó fejlesztés

A Continental szakértői , ezen nagyteljesítményű gumiabroncs fejlesztése során a legmodernebb eszközöket és a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazták, így garantált a felsőkategóriás gépjárművek számára a tökéletes biztonság és a kimagasló vezetési élmény. A folyamatos és következetes kutatói és fellesztési munkájuk eredménye: kiváló kezelhetőség és kimagasló "Aquaplaning" elleni védelem vizes utakon. Precíz kezelhetőség és verhetetlen menetstabilitás – a Continental nyárigumikkal.

A Continental nyárigumik nagyszerűen szerepeltek a teszteken

A Continental a legmagassabb szintű minőség mellett kitűnik a teszteken elért ragyogó eredményeivel, amelyeket figyelembe vesznek a továbbfejlesztésük céljából. A Continental gumik rendkívüli biztonságot és kényelmet garantálnak még nagy sebességnél.A Continental nyárigumik konstant módon foglalják el az első helyet a teszteken. A német „Auto Motor Sport“ folyóirat 2012-ben is tanúsitotta, hogy a Continetal gumik messze kitünnek az alacsony gördülési ellenállásukkal és az "Aquaplaning" elleni kimagasló védelemükkel. A német „Firmenauto" is maximális pontozást adott a Continental nyárigumiknak.

Continental gumiabroncsok – a tökéletes választás a prémiummárkák vezetői számára

A ContiPremiumContact Continental , irányzattal olyan nyárigumikat fejlesztett ki, amelyekre szükségük van a luxus- és középkategóriás autók vezetőinek - . a növelt biztonság és teljesítmény. Egy autóhosszal rövidebb fékút száraz és nedves úton egyaránt. Rendkívül jó vonóerő átadás kanyarodáskor, különösen nedves útfelületen.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is