Payment Banner

Continental nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Kellemes utazás a Continental nyárigumikkal

A Continental gumiabroncsok a bizonságot és a kényelmet tekintve az élen vannak. Nagy hangsúlyt helyeznek a környezetvédelemre, úgy a Téli gumik, mint a nyárigumik esetében. Egyesülnek a hagyományos értékek, a gazdaságosságot megteremtő alacsony üzemanyag-fogyasztás és a jó fékezési tulajdonságok. Az alacsony gördülési ellenállású abroncsoktól a hibrid meghajtású rendszerekig számos termékünkkel lehet eredményesen mérsékelni a gépjárművek CO2 kibocsátását.

Continental - gyakran a gyári modeleken

Az Európában gyártott járművek közül minden negyedik a gyártásától kezdve Continental nyári gumiabroncsokkal gördül. A nyárigumik a tartósságukkal, a csökkentett zajkibocsájtásukkal győznek meg sok vásárlót. Az innovatív szerkezeti kialakítás átvételével kiváló komfort és rendkívül alacsony gördülési ellenállás szavatolt.

Innovativ technológia és állandó fejlesztés

A Continental szakértői , ezen nagyteljesítményű gumiabroncs fejlesztése során a legmodernebb eszközöket és a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazták, így garantált a felsőkategóriás gépjárművek számára a tökéletes biztonság és a kimagasló vezetési élmény. A folyamatos és következetes kutatói és fellesztési munkájuk eredménye: kiváló kezelhetőség és kimagasló "Aquaplaning" elleni védelem vizes utakon. Precíz kezelhetőség és verhetetlen menetstabilitás – a Continental nyárigumikkal.

A Continental nyárigumik nagyszerűen szerepeltek a teszteken

A Continental a legmagassabb szintű minőség mellett kitűnik a teszteken elért ragyogó eredményeivel, amelyeket figyelembe vesznek a továbbfejlesztésük céljából. A Continental gumik rendkívüli biztonságot és kényelmet garantálnak még nagy sebességnél.A Continental nyárigumik konstant módon foglalják el az első helyet a teszteken. A német „Auto Motor Sport“ folyóirat 2012-ben is tanúsitotta, hogy a Continetal gumik messze kitünnek az alacsony gördülési ellenállásukkal és az "Aquaplaning" elleni kimagasló védelemükkel. A német „Firmenauto" is maximális pontozást adott a Continental nyárigumiknak.

Continental gumiabroncsok – a tökéletes választás a prémiummárkák vezetői számára

A ContiPremiumContact Continental , irányzattal olyan nyárigumikat fejlesztett ki, amelyekre szükségük van a luxus- és középkategóriás autók vezetőinek - . a növelt biztonság és teljesítmény. Egy autóhosszal rövidebb fékút száraz és nedves úton egyaránt. Rendkívül jó vonóerő átadás kanyarodáskor, különösen nedves útfelületen.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more