Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Bridgestone nyári gumiabroncs

Bridgestone nyárigumik a biztonságos utazásért

A japán Bridgestone cég egyike a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatainak, amely már több éve még a világ győztes Formula 1 csapatait is ellátja gumikkal. A szigorú tesztelések, amelynek alá vannak vetve, és az állandó fejlesztések eredményei felfedezhetőek a mindennapi használatban. A nyárigumik kifejlesztésénél a Bridgestone komolyan odafigyel arra, hogy összeötvözze a kényelmet és az irányithatóságot a legmagassabb fokú biztonsággal. Ezenfelül, a nyári Bridgestone gumik csendes, nyugodt és kényelmes utazást biztositanak úgy a száraz, mint a nedves utakon.. A Bridgestone nyári gumik könnyü kezelhetőséget, tapadást és az aquaplanningnek való ellenállást garantálnak.

A Bridgestone nyári gumiabroncsok a tesztek győztesei

A Bridgestone nyárigumik az idén ismét a meggyőznek a szakfolyóiratok tesztjein elért ragyogó eredményeik által. 2012-ben a Bridgestone Turanza T001 nyári gumiknak a „nagyon ajánlott“ minősitést adta a német „Autozeitung“ folyóirat. A biztonság, a tartósság és a kényelem kiegyensúlyozott ötvözése által ezek a nyári gumik a Bridgestone-nak a képviselői a túrakategóriában. Még az ADAC 2012-es nyárigumitesztjein is kimagasló eredményeket ért el. Maximális pontozást és ajánlást kapott a svájci Touringklub (TCS) és az osztrák Auto- és Motorklub (ÖAMTC)részéről is.

A legújabb technológiával gyártott Bridgestone gumik

A Bridgestone nyárigumik állandó fejlesztés és tesztelés alatt állnak, a kivitelezésüknél mindig a legújabb technológiát alkalmazzák. A legjobb példa erre a Bridgestone altal kifejlesztett COOLING FIN - technológia, amely által jelentősen fejlesztve voltak a gumik tulajdonságai,addig, hogy még a legextrémebb körülményekkel is képesek megbirkózni. Igy még a nyomás hirtelen csökkenése esetében is problémamentesen használhatóak mérsékelt sebbességnél, korlátozott távolságon.

A gyártók a Bridgestone gumikat választják

A Bridgestone nyárigumik minősége és teljesitménye kimagasló helyett biztosit a Bridgstone cégnek a legnagyobb gumiabroncsgyártók és forgalmazók között.. Hires autógyártók mint a BMW, Citroën si Mercedes a gyárilag Bridgestone nyárigumikkal adják ki az autóikat. A Bridgestone lefedi az összes szükségletet: abroncsokat biztosit úgy személygépkocsikra, terepjárókra, SUV-okra, mint kisteherautókra és motorbiciklikre.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is