Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Bridgestone négyévszakos gumik – felsőfokú négyévszakos teljesítmény és kifinomultság

Jelenleg a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója, a Bridgestone, több, mint egy hihetetlenül sikeres üzlet. A járművezetők számára a Bridgestone az egyik legkívánatosabb prémium márka a világ minden táján, mert garantálja a kiváló teljesítményt és minőséget. A termékek, mint eredeti felszerelés nagy számú modellje áll a vásárlók rendelkezésére, többsége jelentős autógyártók által, és a márka az egyik legversenyképesebb a prémium gumiabroncs piacon.

Ha érdeklik a kiváló képességű négyévszakos gumik , online shopunk számos Bridgestone gumit kínál, amelyek alkalmasak különböző járművekre. Böngésszen a katalógusból további információért, illetve használhatja az intelligens keresési lehetőséget, hogy könnyen megtalálja a terméket, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Kiemelkedő egész éves teljesítmény a Bridgestone négyévszakos gumiabroncsokkal a gumik.hu webáruházból

A prémium négyévszakos gumik magas szintű biztonságot, kényelmet nyújtanak minden szinten, és tartósságot a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is, és megfelelő biztonságot jelent még a legkeményebb téli körülmények között is. Pontosan ez az, amire a Bridgestone A001 képes; a fejlett szilika gumikeverék hajlékony és teljesen működőképes marad a figyelemre méltóan széles hőmérséklet-tartományon belül, amely lehetővé teszi a teljes ellenőrzést és a határozott fékezést a forró aszfalton és a fagyasztott útfelületen egyaránt. A magyar autósok is megtapasztalhatják, hogy a Bridgestone A001 négy évszakos gumiabroncs a legmeggyőzőbb a nedves felületen, ahol kiemelkedő, kezelést, autópálya-sebesség melletti stabilitást, magas aquaplaning ellenállást, és rendkívül erős fékezési tulajdonságokat mutat.

A gumik.hu a legérdekfeszítőbb Bridgestone négyévszakos gumikat versenyképes áron kínálja. A további kényelem érdekében, a szállítás Magyarországon belül díjmentes két vagy több gumiabroncs megrendelése esetén.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is