Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Barum téli gumiabroncs

Barum téli gumiabroncsok

A Barum márka, 1993-tól a Continental cégcsoport tulajdonában van, amely első osztályú minőségi gumiabroncsokat ajánl nagyon jó minőség-ár viszonylatban. Főként Csehországban gyártják, amely 1945-től a cég székhelye. A gyártó személygépkocsik, teherautók és ipari járművek számára is kínál gumiabroncsokat. A Polaris 3 modellel, a Barum téli gumiabroncsok megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak. Ezek a gumiabroncsok főként nedves úttesten bizonyítanak, ahol magatartásuk vízfelületi siklás esetén is ugyanolyan jó, mint kezelhetőségük és oldalsó irányításuk – az ADAC által 2012-ben elvégzett téli gumiabroncs teszt alapján bizonyított tény. Azonban a Barum Polaris 3 modellje havas hegyi utakon is megbízható partner, amellyel ugyanakkor pénzt is megtakaríthatnak. A Barum téli gumiabroncsok nem csak hozzáférhető árúak, hanem jó osztályzatokat értek el a kopás és üzemanyag-fogyasztás területén is – tehát az Ön pénztárcája nem ürül ki. A Polaris 3 gumik 13 és 18 hüvelyk közti méretekben rendelhetőek, 190-től 240 km/h sebességig – ezáltal bármelyik gépjármű modellhez megfelelő téli gumiabroncs.

Több biztonság a Barum téli gumiabroncsoknak köszönhetően

A Barum SnoVanis 2 modellje kifejezettek mikrobuszoknak és kisteherautóknak készült. Teljesítménye főként hóval borított úttesten mutatkozik meg, tehát ideális téli gumiabroncs – amelyet a nagyszámú hosszanti barázdák és hófogók biztosítanak. Még a legnehezebb időjárási körülmények között is megtartja az irányt, és alacsony féktávolsággal rendelkezik – meghajtása egyszerűen páratlan. A gördülő-ellenállás optimalizált, ezáltal a SnoVanis 2 modell az üzemanyag-fogyasztás szempontjából kiemelkedő. Függetlenül attól, hogy melyik Barum téli gumiabroncs mellett döntenek – az lesz a helyes választás. A biztonság és a teljesítmény vannak az első helyen. A kedvező ár, valamint a gumik.hu honlap által biztosított kiváló szolgáltatások mellett, minden szempontból biztonságosan közlekedhetnek egész télen.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is