Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Barum nyári gumiabroncsok

Barum nyári gumiabroncsok

A Barum cseh gumiabroncsgyártó 1993 óta a Continental német vállalkozócsoport része. A Barum nyári gumiabroncsok úgy készültek, hogy nagyobb jövedelmezőséget biztosítsanak.

Magas fokú biztonság és teljesítmény

A Barum nyári gumiabroncsokat folyamatosan fejlesztik az új technológiák segítségével. A társaság nagy előnyben részesül azáltal, hogy a Continental része. A fejlesztőknek így sikerült javítani a gumi vízfelületi siklásán egy új keveréknek, valamint a profil formájának köszönhetően. Amellett, hogy jobb tapadást biztosít nedves úttesten, a fékezési távolság is alacsonyabb.

Optimális nyári gumiabroncsok kis- és középosztályú gépkocsik számára

A „Brillantis” sorozat részét képező Barum nyári gumiabroncsok kifejezetten a kis- és középosztályú gépkocsik számára készültek. A futófelületi különleges keveréke optimális tapadást és páratlan stabilitást biztosít kanyarokban. A gördülési-ellenállás is alacsonyabb, ennek köszönhetően a gumiabroncsok nagyon csendesek. Tehát jellemző a magasabb kényelem, és az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

Jó tesztelési eredmények

A “gute Fahrt” német lap a Barum nyári gumiabroncsokat jó minőségű, kedvező áron elérhető gumiknak minősítette. A gumik jó eredményeket értek el a 2012-es teszteken, a nagyon jó kezelhetőképességnek és egyensúlynak köszönhetően nedves úttesten. A vízfelületi siklási magatartás, a kényelem valamint a gördülő-ellenállás is pozitív szempontok voltak.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is