Payment Banner

Barum nyári gumiabroncsokMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Barum nyári gumiabroncsok

A Barum cseh gumiabroncsgyártó 1993 óta a Continental német vállalkozócsoport része. A Barum nyári gumiabroncsok úgy készültek, hogy nagyobb jövedelmezőséget biztosítsanak.

Magas fokú biztonság és teljesítmény

A Barum nyári gumiabroncsokat folyamatosan fejlesztik az új technológiák segítségével. A társaság nagy előnyben részesül azáltal, hogy a Continental része. A fejlesztőknek így sikerült javítani a gumi vízfelületi siklásán egy új keveréknek, valamint a profil formájának köszönhetően. Amellett, hogy jobb tapadást biztosít nedves úttesten, a fékezési távolság is alacsonyabb.

Optimális nyári gumiabroncsok kis- és középosztályú gépkocsik számára

A „Brillantis” sorozat részét képező Barum nyári gumiabroncsok kifejezetten a kis- és középosztályú gépkocsik számára készültek. A futófelületi különleges keveréke optimális tapadást és páratlan stabilitást biztosít kanyarokban. A gördülési-ellenállás is alacsonyabb, ennek köszönhetően a gumiabroncsok nagyon csendesek. Tehát jellemző a magasabb kényelem, és az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

Jó tesztelési eredmények

A “gute Fahrt” német lap a Barum nyári gumiabroncsokat jó minőségű, kedvező áron elérhető gumiknak minősítette. A gumik jó eredményeket értek el a 2012-es teszteken, a nagyon jó kezelhetőképességnek és egyensúlynak köszönhetően nedves úttesten. A vízfelületi siklási magatartás, a kényelem valamint a gördülő-ellenállás is pozitív szempontok voltak.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more