Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Barum négyévszakos gumiabroncs

A Barum gumiabroncs gyártó egy közös vállalkozás a Continental AG-vel , és minőségi gumiabroncsokat kínál megfizethető áron. A gyártás főleg Csehországban folyik, ahonnan a Barum márka ered. A legnépszerűbb termékek között van a Barum Quartaris négyévszakos gumi. Ahogy a neve is mutatja, ezek a gumik jól alkalmazkodnak a négyévszakos használathoz - így különösen vonzó a költség-tudatos vezetők számára, akik érdeke a költségeik csökkentése a nyári és téli szezon alatt. Mivel a négyévszakos gumiknak jót kell állniuk minden időjárási körülmény között, különösen meg kell felelniük a magas színvonalnak. A Barum Quartaris eleget tesz ezeknek a feltételeknek a BASSS lamella használata révén, ami a vízelvezető rendszer alapja. Ez teszi a Barum négyévszakos abroncsokat alkalmasnak téli használatra. A havat begyűjti és eltávolítja a futófelület hézagos hálózata, ami jobb tapadást eredményez. Ugyanakkor, a váll blokk kialakítása biztosítja a szerkezeti merevséget, a stabil úttartást, így biztosítva a biztonságos vezetést száraz úton.

Innovatív megoldások a nagyobb biztonság érdekében

A Barum négyévszakos abroncsok fejlesztése során, a tervezési törekvések a gyakorlati részletekre irányultak. Így a Quartaris rendelkezik a téli futófelület mintázat mélység mutatójával. Ez lehetővé teszi a vezető számára, hogy tudja, az abroncs futófelületi mélysége még mindig megfelelő a biztonságos használatra. Amikor, egy idő után, a magasság a futófelület blokkok között már nem látható, akkor a gumiabroncsot le kell cserélni. Nyilvánvaló, hogy a négyévszakos gumiabroncsoknak, mint a Barum Quartaris , kiváló menettulajdonságokkal kell rendelkezzen minden helyzetben, még nedves felületeken is. Ez, a széles irányított, eső hornyok által lehetséges. A vizet hatékonyan elvezeti az érintkezési felületről, majd középen és a gumiabroncs váll részén a sima lamellák kiszorítják. A szilika gumikeverék biztosítja a kiváló tapadást, és lehetővé teszi a rövidebb fékutat nedves felületen .

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is