Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben
Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

0036 199962550036 19996255

BMW-M gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
A kereséséhez nincs találat.
Felni kiválasztása

Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A BMW M GmbH a BMW gumiabroncsgyártó cég leányvállalata,amely a BMW gépkocsik módosított modelljeinek fejlesztéséért és gyártásáért felelős. A BMW M, más néven M-Technik vagy egyszerűen "M" (Motorsport) kezdetlegesen a BMW versenykocsik programjának kifejlesztése érdekében jött létre - amely igazi sikereket ért el a 60 – 70-es években.

Az “M” márka alatt gyártott modellek bizonyos módosításokkal rendelkeznek: módosított motorok, átvitelek, felfüggesztések, belső és külső tuning, aerodinamikai módosítások. Az összes BMW-M modellt teszteli és szabályozza a BMW GmbH – a teszteket a németországi Nurburgring versenypályán végzik.

A BMW M Coupe modellre 225/45-17 méretű gumiabroncsokat ajánljunk az első tengelyre és 245/40-17 méretűeket a hátsó tengelyre. A BMW M3 gyári felszereltsége 225/45-17 méretű (első) és 245/40-17 méretű (hátsó) gumiabroncsokkal rendelkezik. Amennyiben Ön egy BMW M5 tulajdonosa,az alábbi gumiabroncs méretek közül választhat:

  • 265/40-19 (XL)
  • 265/35-20 (XL) – az első tengelyre

és

  • 295/35-19 (XL)
  • 295/30-20 (XL) – a hátsó tengelyre.

Nagy teljesítményű gumiabroncsok BMW-M modellekre

Hogy biztos legyen abban, hogy a BMW-M gépjárművére alkalmas gumiabroncsokat használ,tekintse meg a gépjármű forgalmi engedélyét valamint törzskönyvét. A gumik.hu oldal gumiabroncsok széles választékát kínálja az elérhető legjobb árakon - a leszállítás térítésmentes két megrendelt gumiabroncstól kezdődően.
✔ Használja ki az alkalmat, szerelje fel BMW-M gépjárművét megfelelő gumiabroncsokkal!

Kérdése van?
Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.