Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Avon téli gumik

Avon téli gumik

Az Avon gumiabroncs gyártó, amelynek termékei közt többek közt jó minőségű és árú téli gumiabroncsok is találhatóak, 1904-től szerepel a gumiabroncsgyártók piacán. 1997-től kezdődően az Avon Tyres vállalkozáscsoportot a Cooper Tire & Rubber Company amerikai társaság vásárolta meg, amely folytatta a prémium minőségű gumiabroncsok gyártását.

Első osztályú minőségi Avon téli gumiabroncsok

Az Avon téli gumiabroncsok a menetstabilitásuknak, a vízfelületi siklásuknak és a nedves, vagy hideg időszakban a hóval fedett úttesteken történő kezelőképességüknek köszönhetően ajánlottak. Az Avon téli gumik különleges összetételűek, amely lehetővé teszi tulajdonságaik megtartását 7 Celsius fok alatti hőmérsékleteken is, ezáltal minden gördülési felületen jobb tapadást biztosítva hideg időszakban. A futófelület hosszanti és keresztirányú bordázata szélesebb mint a nyári gumiabroncsok bordázata, amely lehetővé teszi a víz, sár és hó gyorsabb eltávolítását.Összetételüknek és kiépítésüknek köszönhetően a téli gumiabroncsok drágábbak, mint a nyári gumik, azonban jóval olcsóbbak, mint az all-season gumiabroncsok, amelyek a téli gumik egy alternatíváját képviselik. Az Avon téli gumiabroncsok csúcsteljesítményű gumiabroncsai, mint pl. Ice Touring ST vagy CR85 hideg évszakban ajánlottak a gépkocsi tulajdonosok számára. A gumik.hu honlapon Ice Touring és Ice Touring ST modellek állnak rendelkezésre a legkedvezőbb árakon. Az Offroad/4x4 osztály számára a Ranger Ice modellt, a középméretű teherautók számára pedig az Avon Vanmaster modellt ajánljuk.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is