Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Avon nyári gumik

Az Avon 1904 óta jelen van a gumiabroncs-gyártó piacon. 1997-ben az Avon Gumiabroncs vállalatot felvásárolta az amerikai Cooper Tire & gumi társaság. Az Avon nyári gumiabroncsok a "prémium" kategóriába tartoznak, amikor a biztonság és a kényelem a fő szempont.

Az Avon nyári gumik a tökéletes választás

A nyári gumik sorozat részeként, az Avon számos modellt kínál: az Avon ZV5 - prémium gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt minden időjárási körülmény között, az Avon ZV3 - prémium gumiabroncs pedig aszimmetrikus mintázatú a kompakt autókra tervezve. Az Avon gyárt gumiabroncsokat sportautókra is, a ZZ5 és a ZZ3 a sebesség szerelmeseinek elkötelezettje, akik igénylik a nagyobb biztonságot a verseny során. Az Avon ZZ5 profilt tesztelték a Nürburgring versenyen és egyéb teszteken, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban.

Szakértőink segítenek kiválasztani a megfelelő Avon nyári gumikat a járművére. Rendelje meg most közvetlenül online a gumik.hu-n.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is