Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Biztonságos vezetés az Apollo téli gumikkal!

Jelenleg eddig, mint a 17. legnagyobb gumiabroncs gyártó a világon, az Apollo Tyres Ltd. bejelentette, hogy szándékában áll javítani a már figyelemre méltó teljesítményt.' A cég kitűzött célja a 10. pozícióig feljutni 2016-ig. Az ügyfelek biztonsága, mint a legfőbb szempont, az Apollo jelentős és nagyon aktív tagjává vált a ' Gumiabroncs-biztonsági Bizottság ' kezdeményezésnek – elkötelezettsége a köztudat növelése a hibás vagy használt gumik használatakor fenyegető veszélyről.

A biztonság, természetesen, a legfontosabb tulajdonság egy téli abroncsnak . A hideg évszak kihívásokkal teli időszak az autósok számára, és a téli körülményekre nem alkalmas gumiabroncsok használata, az egyik fő oka a baleseteknek. Az Apollo téli gumik , nem ismernek kompromisszumot a biztonság tekintetében, ugyanakkor teljes kényelmet és hatékonyságot nyújtanak. Az anyagokat és a tervezési megoldásokat gondosan megválasztották, hogy biztosítsák a teljesítményt, a gazdaságosságot és a megbízhatóságot, egyesítve a kémiai és a fizikai tulajdonságokat egy modern, gyönyörűen megtervezett csomagban.

Látogassa meg a gumik.hu webáruházat és vásároljon az Apolló kiváló kínálatából a hideg évszakra ' mint például az Apollo Acelere Winter, amelynek értékelése " Ajánlott " a különböző európai magazinok által. Ez a modell jól teljesített számos teszten, különös tekintettel a prémium modellek kiélezett versenyén. Elsősorban bizonyította a jó tapadást és fékezést latyakban és hóval borított utakon. A

gumik.hu kínál Apollo téli gumiabroncsokat meglepően kedvező áron. Nálunk, az online vásárlás kényelmes és kifizetődő; ingyenes kiszállítás Magyarországon belül már 2 darab gumi megrendelésétől, és hozzáférés egy kiterjedt gumiszerviz-hálózathoz.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is