Payment Banner

Biztonságos vezetés az Apollo téli gumikkal!Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Sok éven át, az indiai székhelyű gumiabroncs gyártó, az Apollo bizonyult az egyik legsikeresebbnek. Nem elégedett meg a kevés adottságokkal rendelkező termékek értékesítésével, mint az alacsony ár, ezért az Apollo következetesen törekedett, hogy hozzáférjen és fejleszthesse a naprakész technológiákat. Jelenleg a cég több más márkát is birtokol, köztük két ismert nevet, mint a Vredestein és a Maloya - további jele, hogy az Apollo kész arra, hogy viselje az iparág terheit.

Ahogy az elvárható egy komoly gyártótól, az Apollo szinte minden járműtípusra biztosít nyári gumikat. Célja a biztonság, kényelem és a hatékonyság biztosítása száraz és nedves vezetési körülmények között egyaránt, ezért az Apollo nyári gumik speciális gumi vegyület keverékből készülnek, összehangolva a tapadást és az alacsony gördülési ellenállást. A futófelület mintázatát részletesen tanulmányozták, hogy létrehozzák a megfelelő vízelvezetést, meghosszabbítsák az élettartamot, csökkentsék a vibrációt a jobb vezetési kényelem biztosításához.

" Egy új csillag villant fel a horizonton " jelentette be a neves német Auto Bild magazin, utalva az Apollo Amazer 3G egy kimerítő vizsgálat alatt nyújtott teljesítményére a nyári gumik tesztelésén. Ez a kiváló termék jó értékelést kapott a száraz és nedves körülmények közötti kezelhetőségre, valamint az üzemanyag-fogyasztásra, és a kopásállóságra. A tömlő nélküli típusú modell, ami természetjárásra szolgáló nyári gumiként lett tervezve, az Apollo Amazer 3G , ami elérhető számos méretben, így alkalmas sokféle terepjáróra.

A gumik.hu webáruházban, megvásárolhatja az Apollo legjobb nyári favoritjait "? egyedülálló árakon. Rendeljen meg most két vagy több Apolló nyári gumit az online shopban, és biztosítjuk az ingyenes szállítást Magyarországon belül. Kattintson a " Több mint 390 szervizpartner" gombra, hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi szerelőműhelyt, és mi azonnal kiszállíttatjuk az új Apollo nyári gumikat a kívánt helyre, azonnali szakszerű felszerelésre.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more