Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Aeolus téli gumik - megfizethető és biztonságos!

Az Aeolus téli gumik a biztonság és a kényelem biztosítására lettek tervezve a kevesebb mint 5 ° C hőmérsékleten való használatra. A a személygépkocsik legtöbb márka és modell variációja áll rendelkezésre, és mindez kiváló ár-érték arányban. A különböző méretü gumiabroncsok széles választéka a méret oldalon lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek és a személygépkocsija szükségleteinek megfelelő gumikat válasszon különösebb erőfeszités nélkül.

Az aktuális ajánlatunkban szereplő téli gumiabroncsok a Aeolus oldalról lehetővé teszik, hogy biztonságban célhoz érjenek kihívást jelentő körülmények között is. Garantáljuk, hogy a téli vezetés sokkal élvezetesebb élmény lesz. Miért sodorja magát veszélybe megbízhatatlan, használt gumiabroncsokat vásárolva, amikor új téli gumik közül is választhat nagyon jó áron? Fontolja meg kínálatunkat és biztosan meg fog győződni, hogy megéri.

A biztonságos vezetés költséghatékony módja

Az Aeolus SnowAce AW 02 nagyszerü választás kis méretü autókra a hidegebb évszakokra is. A kötött forgásirányú, V alakú futófelületi mintázat és a közte levő elegendő ür biztosítja a vontatást és stabilitást havon és jegen.Garantálja, hogy a könnyű járművek biztonságosan mozogjanak a városon kívül is. Az Aeolus SnowAce AW 03 alkalmas kisméretű és közepes méretű autókra. A masszív felépitése és a számos markoló él létrehozza azt magabiztos viselkedést és kiváló fékútat, amelyre hóban és latyakban szükség van.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is