Payment Banner

Aeolus téli gumik - megfizethető és biztonságos!Márka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az Aeolus téli gumik a biztonság és a kényelem biztosítására lettek tervezve a kevesebb mint 5 ° C hőmérsékleten való használatra. A a személygépkocsik legtöbb márka és modell variációja áll rendelkezésre, és mindez kiváló ár-érték arányban. A különböző méretü gumiabroncsok széles választéka a méret oldalon lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek és a személygépkocsija szükségleteinek megfelelő gumikat válasszon különösebb erőfeszités nélkül.

Az aktuális ajánlatunkban szereplő téli gumiabroncsok a Aeolus oldalról lehetővé teszik, hogy biztonságban célhoz érjenek kihívást jelentő körülmények között is. Garantáljuk, hogy a téli vezetés sokkal élvezetesebb élmény lesz. Miért sodorja magát veszélybe megbízhatatlan, használt gumiabroncsokat vásárolva, amikor új téli gumik közül is választhat nagyon jó áron? Fontolja meg kínálatunkat és biztosan meg fog győződni, hogy megéri.

A biztonságos vezetés költséghatékony módja

Az Aeolus SnowAce AW 02 nagyszerü választás kis méretü autókra a hidegebb évszakokra is. A kötött forgásirányú, V alakú futófelületi mintázat és a közte levő elegendő ür biztosítja a vontatást és stabilitást havon és jegen.Garantálja, hogy a könnyű járművek biztonságosan mozogjanak a városon kívül is. Az Aeolus SnowAce AW 03 alkalmas kisméretű és közepes méretű autókra. A masszív felépitése és a számos markoló él létrehozza azt magabiztos viselkedést és kiváló fékútat, amelyre hóban és latyakban szükség van.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more