Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Aeolus nyári gumik – biztonság elérhető áron!

Bármilyen autóval is rendelkezik, a gumik.hu a gumiabroncsok legszélesebb skáláját ajánlja a legversenyképesebb árakon. Kiválóan alkalmas, nyári gumiabroncsokat vásárolhat a legújabb modelek közül a Aeolus oldalon. Az autója, valamint a költségvetése is nyerni fog ebből a befektetésből. Vásároljon az internetes áruházunkban biztonságosan és kényelmesen

Biztonságos, megfizethető és kényelmes vásárlás - gumik.hu

Gyakorlatias autósok gyakran a megfizethető minőség mellett döntenek - az Aeolus nyári gumik pontosan ezt kinálják. Az Aeolus GreenAce AG02 különösen azoknak a kis személygépkocsi tulajdonosok számára volt kifejlesztve, akik gazdaságos gumiabroncsokra vágynak - kiváló üzemanyagmegtakaritást és hosszú élettartamot. Az Aeolus PrecisionAce AH01 gumiabroncs a kis- és középméretü családi autók számára készült. A biztonság, a kényelem és a csökkentett gördülési ellenállás fontosságát hangsúlyozza.

A nagyobb/tágasabb személygépkocsik számára az Aeolus SteeringAce AU01 biztositja a stabilitást és a kiváló vontatást. A nagyszerüen tapadó gumikeveréke és sportos, aszimmetrikus futófelületi mintázata garantálja a hatékony tapadást bármilyen körülmények között. SUV és a terepjáró tulajdonosok számára az Aeolus CrossAce AS02 gumiabroncsot tudjuk ajánlani, amelynek a mérsékelt off-roading képessége kölcsönzi a kényelmet és a stabilitást bármilyen időjárási viszonyok között.A kisteherautók tulajdonosai számára az Aeolus TransAce AL01 gumiabroncsokat fejlesztettük ki, igy egyidőben fokozhatják a biztonságot és csökkenthetik a költségeket.

Bármilyen gumiabroncsra is van szüksége, webáruházunkban rendelkezésére állunk a termékeink széles választékával és meglepően alacsony árakkal. Rendeljen egyszerüen és biztonságosan a gumik.hu oldalon. Számos népszerű fizetési módszer közül választhat - készpénzzel, hitelkártyával, banki átutalással és a Paypal által.

Óriási választék és kiváló minőség:

  • Több, mint százféle gumimárka (Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen) kedvező áron
  • Több, mint 35.000 különböző gumiabroncs
  • Nálunk csak minőséges márkákat talál

Kedvező árak

  • Ügyfeleink visszaigazolása szerint a gumik.hu webáruházban akár 25%-kal olcsóbban beszerezhetők a gumik, más viszonteladókhoz képest
  • A holnapunkon feltüntetett árak magukban foglalják az Áfá-t, a csomagolást és a szállítási költésgeket is