Payment Banner

Achilles nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Az 1991-ben alapított indonéziai márka, az Achilles, strapabíró és stílusos nyári gumik értékesítője szerte a világon. A gyártó célja, hogy ajánlatai vonzzák a vásárlókat a tisztességes mértékű tapadás, kormányzási érzés, és kényelem által, miközben az árakat megfizethető szinten tartja. Ez a stratégia úgy tűnik, hogy jól szolgálja a céget, és az Achillesnek sikerült biztosítania a stabil pozícióját az erősen vitatott gumiabroncs piacon.

Az Achilles ATR Sport környezetbarát Eco -Safe technológiája biztosítja a biztonságos kezelhetőséget a nedves utakon, miközben csökkenti a gördülési ellenállást a jobb üzemanyag-fogyasztás és a kényelem érdekében. Az acél diagonál futófelületet úgy tervezték, hogy hatékony és hosszan tartó legyen, és a mintázata is a sportos tulajdonságokat hitelesíti. Ez biztosítja az autózás szerelmeseinek a takarékosságot is. Mindent összevetve, ez az Achilles nyári gumiabroncs garantálja a csodálatos érték arányt.

A másik nyári sláger az Achilles ATR-K ECONOMIST . A váll beállításai, a több él és a további lamellák a jobb tapadáshoz, optimalizált fékezési stabilitást, és biztos kezelhetőséget nyújt a mindennapi vezetésben. Két széles hosszanti barázda segít a vízelvezetésben és az aquaplaning megelőzésében. A ár-érték arány, mint fő szempont, az Achilles ATR-K ECONOMIST esetében meglepően csökkentett ebben az árkategóriában.

Élvezze a vezetési élményt a hosszú, napos időben, és vásároljon az interneten keresztül a gumik.hu webáruházból minőségi termékeket, amelyek kímélik költségvetését. Válasszon a többféle nyári gumi közül, és részesüljön a gyors szállítási rendszerünkből megfizethető árakon.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

Clients opinions

Shop rating
more
x