Payment Banner

Achilles négyévaszakos gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

A modern négyévszakos gumik, mint például a Vredestein Quatrac 3 Goodyear Vector 4Seasons, és a Hankook Optimo 4S könnyen definiálhatóak, mint "nedves optimalizált" téli gumik. Mindegyiken fel van tüntetve az "M + S" jelölés ( Mud & Snow ), csakúgy, mint a téli gumikon. Azok, amelyek viselik az " M + S" és a "hópehely" szimbólumokat a leginkább alkalmazkodó gumiknak tekinthetőek a kategóriában.

Az Achilles négyévszakos gumik kiegyensúlyozott kombinációját mutatják a nyári és téli abroncsoknak. A gyártó jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ezek a gumiabroncsok megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtsanak egész évben, miközben továbbra is versenytársai felett maradt a piacon.

Megfizethető alkalmazkodóképesség

Az Achilles négyévszakos gumik akár 90%-os nyári gumikra jellemző nedves és száraz teljesítményt mutatnak, valamint akár 90%-os téli gumiabroncs teljesítményt nyújtanak, képességet a havon, jégen, és alacsony hőmérsékleten való kezelhetőségre. Tekintettel a kiszámíthatatlan időjárásra, a négyévszakos gumik népszerűsége gyorsan növekszik. Ezek sokoldalúságra lettek tervezve, " hencegnek minden téren" és ez az, amire sokaknak szüksége van.

A gumik.hu webáruházban, megtalálja a legjobb termékek széles márka és modell skáláját - akár személygépkocsi, terepjáró, SUV, vagy kisteherautó vezetője. Az Achilles négyévszakos abroncsok jó kezelhetőséget és tapadást nyújtanak bármilyen az időjárás, nagyon kedvező áron. Ezek a termékek jellemzője a sok modern funkció, amelyek tükrözik ennek a költségvetésű márkának "törekvéseit", mint például a fejlett gumikeverék, vagy a bonyolult "Siping" minta és több diagonális vájat, amelyek hatékony vízszivattyú rendszerré teszik az egész futófelület.

A gumik.hu webshopban vehet Achilles négyévszakos gumikat a legkedvezőbb árakon . Könnyítsen helyzetén, és teljes mértékben használja ki a gyors szállítás és a kiterjedt szervizpartner hálózatunk előnyeit.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more