Payment Banner

Accelera nyári gumikMárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:

Ha a piacon új nyári gumik után kutat, amelyek biztosítják a megfelelő biztonságot és hatékonyságot, anélkül, hogy súlyosan károsítaná a költségvetését, a gumik.hu valóban olcsó Accelera gumikat ajánl a járművére. Elérhetőek a különböző típusú és méretű változatai, és könnyen megtalálja a modellt, amely megfelel az Ön igényeinek.

A legsikeresebb Accelera nyári gumik az Alfa, Beta, PHI, és Iota modellek. Az Accelera Alpha egy Performance gumiabroncs kompakt és közepes autókra, elérhető 14-18 közötti felni átmérő méretben. Helyette választhatja az Accelera PHI-t; ez a modell is a Perormance osztályba tartozik, és 16-20-as méretben elérhető. A mintázat hangsúlyozza a kormányzási reakciót és a finomított kanyarodást, amely méltó tapadást és kezelhetőséget nyújt ebben az árkategóriában, különösen száraz utakon.

Fizessen kevesebbet a többért

Ha jobban kedvelik a praktikusabb, higgadt vezetési stílust, a márka skálán túrázó nyári gumikat is talál. Ezek a modellek középpontjában a csökkentett gördülési ellenállás áll, jobb üzemanyag-takarékosságot és kényelmet biztosítva. A népszerű Accelera Beta kiválóan alkalmas állandó, napi vezetésre, minden időjárási körülmény között, és jó az energiahatékonysága és megfelelő az aquaplaning ellenállása; Ezek lehetnek a legjobb gumiabroncsok az Ön számára, ha egy kompakt és közepes személygépkocsi tulajdonosa. Ha egy SUV járművet vezet, akkor az Ön számára csábító lehet az Accelera Iota ára és általános tulajdonságai. Bármelyiket is választja, a rendelési eljárás egyszerű, és garantáljuk a kiváló ügyfélszolgálatot és a verhetetlen árakat. Rendelje meg a gumik.hu webáruházban, és az autója és a pénztárcája is egyaránt érzékelni fogják az előnyöket.

Mi felszereljük az
Ön gumiabroncsait!

Választhat az Ön lakhelye
közelében levő
szervizpartnereink közül

*Az árak tartalmazzák az áfát és a szállítási költségeket Magyarország területén.

Clients opinions

Shop rating
more